Cheasy60pe Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 277 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Arkadaşlarımda Terraria Steam'de var. Ben gidip Microsoft Store'dan alırsam birlikte oynayabilir miyiz?
Arkadaşlarımda Terraria Steam'de var. Ben gidip Microsoft Store'dan alırsam birlikte oynayabilir miyiz?
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2024 #2 Cross-play var diye biliyorum. Oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
The Shogun Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Kyoto/Japonya Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 29 Ocak 2024 #3 MS Store'dan alınan oyunlar genelde dosyaları kriptolu oluyor, modlama yapmak mümkün olmuyor. Eğer oyun içinde mod yükleme gelmediyse, mod yükleyemezsin. Artı 0 Eksi
MS Store'dan alınan oyunlar genelde dosyaları kriptolu oluyor, modlama yapmak mümkün olmuyor. Eğer oyun içinde mod yükleme gelmediyse, mod yükleyemezsin.