Sürprizbozan Ters Yüz 2 incelemesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

werzburg

Centipat
Makaleler
1
Yer
Los Angaras
Daha fazla  
Uyarı: Bu konuda spoiler verilmektedir.

Film 1.sine göre çok daha anlamlı olmuş ilk başta normal şekilde başlıyoruz ve aniden ergenlik alarmı çalıyor ve yeni duygular geliyor.

1: Kaygı.

Kaygı başta hiçbir şey yapmaz fakat ilerleyen zamanda gıpta ile birleşip Riley'nin egoist bir tip olmasına ve diğer duyguları sürgün eder.

2: Gıpta.

Gıpta aynı kıskanç liseli kızlar gibidir gıpta kaygı tarafından kendi tarafına çekilip rileyin daha fazla bozulmasına sebep olmuştur gıpta fragmanda masum gibi gözüksede şeytanın tekidir.

3: Üşenme.

Üşenmeyi anlatmaya gerek yok 10 yılda bir işe yarıyor başka özelliği yok.

4: Utanç.

Utanç tontiş şişman bir duygudur kaygı tarafından manüpüle edilmiştir fakat bu üzüntünün kontrol merkezine sızmasıyla bitir utanç iyi bir duygudur üstelik tontiş ve şişman.

Aldığım notlar.

1: Film ilk filmden çok daha iyi senaryo konusunda ve karakterler konusunda.

2: Rileynin karanlık sırrı halıyı yakmasıdır.

3: Film kısa ancak (film 96 dakika) senaryoyu yapan ekibi tebrik ediyorum.

Daha fazla bilgi verirdim fakat filmi önceden bilince keyfi çıkmadığı için söylemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence senaryo ilk filmde daha etkiliydi. Ergenlik daha iyi işlenebilirdi. Süresi fazla kısa geldi. Sanki acil çıkartalım da şu son filmlerden ettiğimiz zararları çıkartalım demişler gibi. 7/10 veriyorum. En azından Disney prim kasma amaçlı film yapmamış sonunda. Yok Black Lives Matter yok LGBT bıktırmıştılar. 1 puanı oradan verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı