Çözüldü TES:Skyrim 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eltaç

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar The elder scrolls:skyrim oyununda (0xc000007b) hatası alıyorum. Konuyu hiç uzatmadan hemen Dlependency Walker'dan aldığım dosyayı paylaşayım:http://www.mediafire.com/download/cf167uj51tghn6j/TESV.rar

Uygulama Sürümü:19.32.0
Windows 8.1 64 bit
Hata Modülü Adı:ntdll.dll (bir işe yararmı bilmiyorum ama (0xc000007b) hatası aldıkdan sonra Skyrim çalışmayı durdurdu hatası alıyorum orada ayrıntılı göster sekmesinde yazıyordu )

Son olarak windows güncellendikden sonra bu hatayla karşılaşmaya başladım sistem geri yüklemede denedim ama işe yaramadı kafam karışmış durumda şimdiden teşekkürler.

Steam üzerinden oyun dosyalarının ön bellek bütünlüğünü doğrulayın. Şu an için .exe bir sürü yerden patlak verdiğinden dolayı kesin bir şey söyleyemiyorum ama oyunda bir sorun yoksa sanırım işletim sistmeiniz bozuk.

Windows 8.1 kullanmıyorsanız geçmek için iyi bir sebep.

Güncelleme: Bendeki çalışan Skyrim'e Dependency Walker'da baktım ve gönderdiğiniz rapor ile karşılaştırdığımda birebir aynı tabloyu gördüm. Yani yüksek ihtimalle oyunda bir sorun yok.

Bilgisayarım Windows 8.1 ve güncellemeden sonra karşılaştım bu hatayla sistem geri yüklemede işe yaramadı ama yinede teşekkürler ilginiz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet buyrun: mediafire.com/download/1l2d48q6c1u7rfg/Logfile.rar

Çözüldü:
  1. [Link Silindi] Bu adresten indirdiğim tüm DLL dosyalarını C:\Windows\SysWOW64 içine attım (eğer 32 bitse C:\Windows\System32 ).
  2. Windows'un tüm güncellemelerini yükledim.
  3. VCredist x64/x86 dosyalarını indirip kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı