Epic Games bir de istemcisini düzeltse efsane olacak.
Hocam cidden neden böyle ? Bilgin varsa söyler misin. Bende Metro Exodus almayı düşünüyordum.Metro'nun Gold versiyonunun Standarttan 5 TL daha ucuz olması peki
Kral inan bilmiyorum. Hiç oynamadığım bir oyun zaten. Bu konu hakkında fikrim yokHocam cidden neden böyle ? Bilgin varsa söyler misin. Bende Metro Exodus almayı düşünüyordum.
Eyvallah hocam.Kral inan bilmiyorum. Hiç oynamadığım bir oyun zaten. Bu konu hakkında fikrim yok
Standart sürümde indirim oranı %50. Gold sürümde ise %62. Bundan kaynaklı.Hocam cidden neden böyle ? Bilgin varsa söyler misin. Bende Metro Exodus almayı düşünüyordum.
Benim de psikolojik bir sınırım var. O sınırı aştığı zaman crack'e yöneliyorum. Zaten çok oyun alan birisi değilim. Aldığım oyunlarda genelde 20-30 TL'lik oyunlar oluyor. Pratiklik için 20-30 TL ödemekten çekinmiyorum.Ben ikisini de tercih etmiyorum ve tüm param cebimde kalıyor.
Yok hocam öyle değil. Gold sürüm standart sürüme göre daha çok içerik barındırdığı için normalde pahalı olanın gold sürüm olması gerekiyor. Burada tam tersi bir durum var. Mantıksız olan kısım bu.Standart sürümde indirim oranı %50. Gold sürümde ise %62. Bundan kaynaklı.
80 Tl ve üstü oyunların tamamına 60 tl indirim getiren Epic Games'e para veriyorsun diye teşekkür etme demek mi hiç etik değil.Para verip teşekkür etmek mi hiç etik değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.