EREN SATAR
Kilopat
Gayet güzel olmuş hocam da RAM i keşke çift kanal 8X2 tercih etseydiniz orada hata yapmışsınız.@Rexie Hocam teşekkürler.
Bütçe bağlamında hesaplı bir sistem aldım. Mevcut performanstan ziyade geleceğe dönük, düşündüm, bir iskelet olsun istedim. Aynı paraya daha performanslı bir işlemci-gpu ikilisi olabilirdi ancak GPUyu ileride yenilerim diye düşündüm. Malum fiyatlar, bizim de bütçe pek iyi değil
İ5 10400f - İşlemci
RX 550 - GPU - Bu bir kaç ay içinde değişecek idareten aldım.
B560M Pro-E - Anakart
Apacer Panther - 16 gb Ram (16x1)
Dark Diamond Pro - Kasa
Sharkoon 650W 80+ - PSU (EREN SATAR hocam hakkınızı helal edin, paylaştığınız FSP'nin fiyatı çok artmıştı.)
Hocam bir de size ayıp olmazsa şu konuya bakabilir misiniz? Klavye konusunda baya bilgi sahibi olduğunuzu fark ettim.
Herkese iyi dilekleri, güzel yorumları için çok teşekkür ederim, sağolun var olun.
O PSU da baya eski bir model siz fiyatı pahalı deseydiniz yine uygun yollu bir şeyler önerirdim henüz gelmediyse iptal edip bu modele bakın

Aerocool VX Plus AE-VXP650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.399,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!