Teşekkürler Technopat

Dur yav söylemem yasaktır belki
En büyük hayallerimden biri hocam, darısı başıma.

Mayıs ayında 9. yılımı dolduruyorum burada. Zaman ne çabuk geçmiş.

17793. üye değilim, 3810. üyeyim:

Ortaokuldaydım, şimdi üniversitedeyim. Bugüne kadar bilgisayar ve teknoloji konusunda öğrendiğim şeylerin %99'u Technopat sayesindedir.

Teşekkürler Technopat.

Son düzenleme:
Tüm yorumlara katılıyorum. Ben şımarmadan da rahat edemem. Ben olmazsam burası batar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaklaşık 4-5 aydır burdayım sonun da yazım kurallarını öğrendim hepimiz birşey öğreniyoruz.

Yazım kuralları konusunda hala hatalarım varmış yine uyarı yedim

Technopat'ın tek sevmediğim tarafı, çok katı bir yönetime sahip olması. Onun dışında her şey mükemmel.

Açık konuşmak gerekirse açtığım konunun buralara kadar geleceğini öngörmemiştim. Hepinize ilginiz ve mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Aynı ortamda aynı duyguları paylaşmak oldukça hoş hissettirdi.

Çok kızsak da bazen gereksiz bulsak da aldığımız birçok ceza Sosyal'i daha iyi hale getirmeye yardımcı oldu. Aslında hepimiz aldığımız cezalar sayesinde Sosyal'in daha iyi bir yer olmasına katkıda bulunduk. Bu yüzden yetkililere de anlayış göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Emin olun eskiden çok daha katı kurallar vardı. Birçoğu esnetildi ve iyileştirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…