Teşekkürler Technopat

• Konuyu başlatan iGY 6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 5.480
Dur yav söylemem yasaktır belki :D
En büyük hayallerimden biri hocam, darısı başıma. :D

Mayıs ayında 9. yılımı dolduruyorum burada. Zaman ne çabuk geçmiş.

17793. üye değilim, 3810. üyeyim:

Ortaokuldaydım, şimdi üniversitedeyim. Bugüne kadar bilgisayar ve teknoloji konusunda öğrendiğim şeylerin %99'u Technopat sayesindedir.

Teşekkürler Technopat.

Son düzenleme:
13 yaşımdayken zamanında şimdinin 3080'i olan R9 390 bir sistemi toplattırmadan alma cesaretini Technopat sayesinde edinmiştim :D. Bütün sistem toplama videolarını yüklendiği gün izliyordum. Sistemi toparlayıp çalıştırınca havalara uçmuştum :D.

1646427236657.png

Henüz daha üye olalı 4-5 ay olmuş olsa da ben de yazayım bir şeyler.

Technopat sayesinde sorunlarıma çözüm bulabiliyorum ( her zaman olmasa da bulabiliyorum yine de ) insanların her alan da sorular sorduğu bir forum olduğu için okuyup öğrendiğim çok şey oldu. Technopat olmasa şu an muhtemelen herhangi bir oyunda hata aldığım da boyutu yüksek bile olsa belki çözülür ümidiyle silip yeniden indiriyor olurdum veya Game Power ürün almaya devam ederdim. Forumda 1 tane bile çözümüm yok, hesap adımı söyleseniz forumda bir tek ben çıkarım bu hesabı biliyorum diyen pek aktif de olamıyorum ama yine de forum gerçekten iyi bir yer. En azından bir şeyleri öğrenmek için bile kullanılabilir.

İlk kayıt olduğum zamanlar da çok fazla uyarı yerdim yazım yanlışından onu da hallettim gibi, uzun süredir yazım yanlışından uyarı yemiyorum.

Yazım kuralları konusunda hala hatalarım varmış yine uyarı yedim😃

Açık konuşmak gerekirse açtığım konunun buralara kadar geleceğini öngörmemiştim. Hepinize ilginiz ve mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Aynı ortamda aynı duyguları paylaşmak oldukça hoş hissettirdi.

Çok kızsak da bazen gereksiz bulsak da aldığımız birçok ceza Sosyal'i daha iyi hale getirmeye yardımcı oldu. Aslında hepimiz aldığımız cezalar sayesinde Sosyal'in daha iyi bir yer olmasına katkıda bulunduk. Bu yüzden yetkililere de anlayış göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Emin olun eskiden çok daha katı kurallar vardı. Birçoğu esnetildi ve iyileştirildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı