Teşekkürler

Sebahattin Şen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Polis
Öncelikle sizlere teşekkür ederim. Böyle yararlı siteler son zamanlarda çok nadir çıkıyor. Sizin videolu anlatımlarınız sayesinde bilgisayarıma mac os kurmayı başardım. Çok merak ediyordum. Öyle ki bilgisayarımı satım mac os almayı bile düşünüyordum.

Siteniz içerik olarak çok güzel fakat tasarım açısından ana sayfayı ve forumu hiç beğenmedim. Yeni oluşum içerisinde olan acaba tutar mı endişesi ile tasarıma önem verilmemiş gibi geldi bana. Profesyonel vbulletin tema mutlaka gerekli olduğunu düşünüyorum.

Forumun ana sayfasında kaç spam'ın engellendiğinden normal kullanıcılar görmemeli. Hoş durmuyor. Ana sayfada ise dağınık bir yapı var. Bir tema uygulanmış ama kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.

Kısaca içeriğiniz çok güzel çok yararlı fakat tasarım anlamında kötü bir site.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarımı kullanıcıların isteğine göre değiştirme kararı alındı ve yeni değiştiği için bu tür değişiklikler her kişi de eskiyi aratacaktır.
Spam engelleme konusu ise kullanıcıların dikkatini bir yandan çekmek için açık bırakıldı, çünkü her önüne gelen flood ve bunun gibi sahte mesajlar yayınlanmaması, ne kadar engellediğimizi göstermek adına sahte mesajlara yerin olmadığını bir bakıma göstermek için açık bırakıldı.

Tema konusunu V5 sürümüne geçince zaten tekrardan tüm konular ile birlikte gözden geçireceğiz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı