Teşhir Samsung 144Hz monitör alınır mı?

Davut.pk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, mediakartta arkadaşım çalışıyor. Teşhir monitör var, kavisli ekran falan bayağı büyük. Samsung marka, fiyatı 1500 TL, 144Hz 1080p.

Sizce alınır mı? Garantisi 1 sene daha var?

Alınır tabii neden alınmasın teşhir ürünlerinde problem çıkmaz büyük ihtimalle TV olduğu yerlerde video oynatmışlardır alabilirsiniz.

Benim şu an kullandığım monitör de teşhirli ürün. Mediamarkt'tan aldım ve garantisi aldıktan sonraki 2 yıl olarak işlendi. Ölü piksel vs. bir sorunu yoksa alınır.

Teşhir ürününü sana itelemeye çalışıyor olmasın arkadaşın? Bu monitörden bahsediyorsan normal satışı fiyatı 1450-1500 TL.

Teşhir ürününü sana itelemeye çalışıyor olmasın arkadaşın? Bu monitörden bahsediyorsan normal satışı fiyatı 1450-1500 TL.

Dostlar hepinize teşekkür ederim ama vazgeçtim. Vatanbilgisayarı aradım iade hakkınız yok diyorlar garantisi de 2 yıl değil vermiyorlar 2 yıl. Samsung garantili 6 ayı kalmış. Gidip mağazadan ücreti ödüyorum, ben ücreti ödedikten sonra ürün 7 iş günün de geliyor. Zaten konuyu açar açmaz inceledim aynı fiyata @kino arkadaşın yazdığı ürün var. Aralarında çok derin detaylı farklar varsa bilemem ama yüzeysel baktığımda ekran boyutu görüntü kalitesi tazeleme hızı vs her şey aynı. İkisi de samsung ikisi de kavisli ekran ikisi de 1080p ikisi de 144hz her şey aynı. Kaldı ki uyanık vatan eski ürün satıyor, dediğim ürüne baktım hiçbir yerde satışı yok.

Hem teşhir sat,
hem pahalıya sat - bugün sıfır son teknoloji dengi 1080p samsung/aoc markalarla aynı fiyat-
hem garanti verme,
hem de iade hakkı tanıma.

Açıkçası vatan bilgisayardan çok soğudum bu hareketi nedeniyle. Abi ürünü göremeyeceğim, test edemeyeceğim diyorum; ürün gelse çalışmasa diyorum bizi ilgilendirmez servise verirsen tamir ederler diyorlar. Ya emini ürün de sorun yoktur teşhir ürün bu abi ne olabilir ki eminim biz o süre zarfında kullansak içinden geçerdik monitörün 7/24 açık kalırdı. Şu anki moniötrüm öyle olmasına rağmen takur tukur çalışıyor. Vatan daha iyi bakmıştır ürün mesai saatleri dışında en azından hepsi kapalı oluyor.

Sorun şu ki ödemeyi yapıyorum ve ondan sonra ürünü göryorum ürün geliyor. Yani belki bir çizik vardır, bir ölü piksel vardır aga demi?

Sizce de çok alçakça bir politika değil mi? Sıfır dengi samsung monitör daha ucuza geliyor. Adamlar teşhir satıyor, fiyat avantajı sunmuyor. Aşırı saçma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı