Dostlar hepinize teşekkür ederim ama vazgeçtim. Vatanbilgisayarı aradım iade hakkınız yok diyorlar garantisi de 2 yıl değil vermiyorlar 2 yıl. Samsung garantili 6 ayı kalmış. Gidip mağazadan ücreti ödüyorum, ben ücreti ödedikten sonra ürün 7 iş günün de geliyor. Zaten konuyu açar açmaz inceledim aynı fiyata @kino arkadaşın yazdığı ürün var. Aralarında çok derin detaylı farklar varsa bilemem ama yüzeysel baktığımda ekran boyutu görüntü kalitesi tazeleme hızı vs her şey aynı. İkisi de samsung ikisi de kavisli ekran ikisi de 1080p ikisi de 144hz her şey aynı. Kaldı ki uyanık vatan eski ürün satıyor, dediğim ürüne baktım hiçbir yerde satışı yok.Teşhir ürününü sana itelemeye çalışıyor olmasın arkadaşın? Bu monitörden bahsediyorsan normal satışı fiyatı 1450-1500 TL.
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD Fiyatı
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
SAMSUNG LC24RG50 24" 144Hz/ 4MS/ Freesync/ VA/ Kavisli Full HD Gaming Monitör
LC24RG50FQMXUFwww.mediamarkt.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.