Teşhir ürünü alınır mı?

silvanli_jiyan

Centipat
Monitör
Odyssey g4
Merhaba bu ürünü almak istiyordum indirime girdiğini gördüm hemen sipariş ettim fakat teşhir ürünü olduğunu bilmiyordum siparişlerim sayfasında gördüm teşhir ürünü olduğunu sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-12-15-13-26-840_com.miui.gallery.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu ürünü almak istiyordum indirime girdiğini gördüm hemen sipariş ettim fakat teşhir ürünü olduğunu bilmiyordum siparişlerim sayfasında gördüm teşhir ürünü olduğunu sorun olur mu?
Olmaz, hayırlı olsun. Monitörün teşhir ürün olması bir şey ifade etmiyor benim nezdimde. Mağazada zaten insanlar monitörü kurcalamıyor. Eğer sıfır ile arada iyi fiyat farkı varsa düşünmeyin bile. Mağazada kısa bir süre sergilenmiş ürün zaten "sıfır ayarında" sayılır. Garantisini de sıfır ürün gibi verirler bu sebeple bir sıkıntı yaşamazsın.

Telefon olsa belki düşünürsün ama monitör için bence daha ucuza almaya değer.

Ölü piksel çıkma ihtimali yüksek olur.
Tamamen yanlış. Neye dayanarak böyle bir ifade kullanabiliyorsunuz şaşırıyorum doğrusu. Mantığa sığmayan yorumlar yapmayın. Ölü piksel monitörün paneli ile ilgili bir şeydir. Teşhir demek bu cihazın mağazada açılmış olduğunu ifade eder. Örneğin büyük teknoloji mağazalarına gittiğimizde orada açık olan TV'ler teşhir ürünü demektir. Teşhir sergileme demektir. Yani bir problem olduğu anlamına gelmez. Eğer bir konuda bilginiz yoksa yorum yapmayın. Panel ile ürün gösteriminin ne bağı var da ölü piksel "ihtimali" yüksek olsun...

Telefon olsa belki düşünürsün ama monitör için bence daha ucuza almaya değer.
Doğru yaklaşım. Teşhir TV, Monitör vb. almakta hiç bir problem yoktur. Mağazada problem olan ürünler sergilenmez zaten. Burada anlaşılması gereken nokta şu, siz bir ürünü kutusundan çıkardınız, kurulumunu yaptınız ve görüntüyü verdiniz. Bu görüntünün odanızda veya mağazada olmasının bir farkı yok. Kutudan çıktığı için haliyle fiyat farkı oluyor, hepsi bu.

Sahsi fikrim olarak hicbir teshir elektronik urununu almam, monitorler kurcalanmiyor diye dusunmeyin kurcalaniyor. Fakat fiyati cok ucuza geldiyse kontrol ettikten sonra cizik vs yoksa alabilirsiniz.

Sahsi fikrim olarak hicbir teshir elektronik urununu almam, monitorler kurcalanmiyor diye dusunmeyin kurcalaniyor.
Şahsi tercihiniz olarak almayabilirsiniz ancak bir panel ile sergileme arasında ne gibi bir bağ olabilir de ölü piksel diyorsunuz... Monitör kurcalanmaktan kastın ayarlarına bakabilir en fazla... Monitörü izleyerek pikselleri "öldüremezsiniz" Yani burada şahsi tercihinize lafım yok. Sadece birbiri ile ilgisi olmayan 2 konuyu birleştirerek yorum yaparsanız bu forumun amacına aykırı davranmış olursunuz. Yorum olarak ben teşhir ürün tercih etmiyorum vb. yazabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…