Teşhir ürünü alınır mı?

Merhaba bu ürünü almak istiyordum indirime girdiğini gördüm hemen sipariş ettim fakat teşhir ürünü olduğunu bilmiyordum siparişlerim sayfasında gördüm teşhir ürünü olduğunu sorun olur mu?

Bence çok yıpranmadıysa bir sorun teşkil etmez.

Geldiği zaman testleri yap. Testler iyiyse sorun yok. Kullanılır.

Şahsi tercihiniz olarak almayabilirsiniz ancak bir panel ile sergileme arasında ne gibi bir bağ olabilir de ölü piksel diyorsunuz... Monitör kurcalanmaktan kastın ayarlarına bakabilir en fazla... Monitörü izleyerek pikselleri "öldüremezsiniz" :) Yani burada şahsi tercihinize lafım yok. Sadece birbiri ile ilgisi olmayan 2 konuyu birleştirerek yorum yaparsanız bu forumun amacına aykırı davranmış olursunuz. Yorum olarak ben teşhir ürün tercih etmiyorum vb. yazabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Yalniz onu ben demedim hocam, duzgun okursaniz sevinirim. İyi forumlar.

Bilindik bir siteden aldıysan sıkıntı çıkarsa iade edersin . Bataryasız cihaz olduğu için problem olucağını zannetmiyorum ama.

Herşey için çok teşekkürler. Ürün 3k daha ucuza geldi dediğiniz gibi geldiğinde testleri yapacağım hiç bir sorun yoksa kullanırım eğer sorun varsa zaten iade ederim. Teşekürler iyi forumlar

Herşey için çok teşekkürler. Ürün 3k daha ucuza geldi dediğiniz gibi geldiğinde testleri yapacağım hiç bir sorun yoksa kullanırım eğer sorun varsa zaten iade ederim. Teşekürler

Tekrar merhaba ürün geldi çok temiz fakat bir ölü piksel var gibi. Bu ölü piksel mıdır?

Tekrar merhaba ürün geldi çok temiz fakat bir ölü piksel var gibi. Bu ölü piksel mıdır?

Kb ufak bir hata oldu o yüzden 3 kere fln gönderildi

Daha net oldu gibi

Dosya Ekleri

• IMG_20250115_143353.jpg
    IMG_20250115_143353.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250115_143322.jpg
    IMG_20250115_143322.jpg
    256,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20250115-WA0003.jpg
    IMG-20250115-WA0003.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Kb ufak bir hata oldu o yüzden 3 kere fln gönderildi

Daha net oldu gibi
Ölü piksel olma olasılığı var ama bence sizin bakış açınızla bile anlaşılması biraz zor çünkü simsiyah değil, o yüzden ekranı güzelce temizlediyseniz ve yine de varsa ölü piksel diyerek iade edebilirsiniz ama göze batmıyorsa ve sadece ölü piksel testiyle fark ettiyseniz 3K iyi para.

Neyse silmem lazım ? Sanki leke gibi duruyor bir önceki monitorumude vardı ölü piksel siyahtı ve belirgindi burda yandan bakınca gözükmüyor

Yandan bakınca düz beyaz gözüküyor acaba ekranın altındaki camda mi leke var lütfen yardım eder misiniz

Son düzenleme:
Neyse silmem lazım ? Sanki leke gibi duruyor bir önceki monitorumude vardı ölü piksel siyahtı ve belirgindi burda yandan bakınca gözükmüyor

Yandan bakınca düz beyaz gözüküyor acaba ekranın altındaki camda mi leke var lütfen yardım eder misiniz
Silme ihtiyacınız olmamalı. Dediğim gibi simsiyah değil o yüzden dediğiniz gibi olabilir. Yandan bakmak pek mantıklı değil. Çok göze batıyorsa iade edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı