Teşhir Ürünü MSI GS43VR 7RE Alınır mı?

Ersin90

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşhir ürünü almanızı tavsiye etmem, sonra kafan ağrımasın. 6800 lira az değil. Monster veya MSI'ın başka ürünlerine bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önceden teşhir ürünü aldım, bir problem çıkmadı. Sadece klavye ile ekran arasında kalan bölgede küçük bir kabartı vardı. Hala da var.
Genelde bir problem çıkmıyor fakat ben paramı riske atmak istemiyorum da diyebilirsin. Bence de demelisin. Zaten büyük bir mağazadan çıktıysa kesinlikle perti çıkmıştır. 7000 lirayı riske atmaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Mağazaya yakınsan eğer git yerinde gör derim diğer türlü şans işi.

Bu ve benzeri teknik özelliklere sahip sıfır dizüstü bilgisayarlar genellikle Monster dışında 7500 TL ile 10000 TL civarında, bu yüzden makul geldi.

Fakat teşhir olması ve serviste ne işlem gördüğü ile alakalı bilgi eksikliği sorun teşkil ediyor. 6800 TL fiyat civarında 1050Tİ' lı MSI, ASUS vb. yada Monster 1060' lı sistemler bulunmakta fakat Monster ürünlerinde kullanılan ses yongası ve kasa kalitesi MSI, ASUS kadar iyi olmuyor ve dediğim gibi MSI beni hiç pişman etmedi.

Malesef dizüstüne ihtiyacım var yoksa bende masaüstü tercih ederdim.

En mantıklısı bütçemi daha yukarı çekmem gibi duruyor. Hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben 4236 TL'ye Lenovo Legion Y520 aldım. i7 7700HQ, 16GB RAM, 1050Ti, 256GB M2 SSD, 2TB HDD. Teşhir ürünüydü. Şuanlık bir problem yok. Bana 21 ay garantili diye sattılar ama baktığımda 1 yıl garantisi varmış. Pek de sorun etmedim neredeyse yarı fiyatına almıştım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı