MSI GS43VR 7RE Nasıldır?

MSI GE62VR var aldığım bütçeme göre fakat ekran kartı belleği 3 gb olması ve soğutmanın o kadar iyi olmadığını görüyorum oyunlarda bu yüzden beni soğuttu. Şuan bilgisayarımda bir sorun görünmüyor ama anladığım kadarıyla wi-fi ile internete bağlandığımda sorun ortaya çıkıyor. Ethernet portuyla bağlandığımda ekranda bir problem yok. Yinede tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Bence korkmanız gereken bir durum yok sorun yazılımsal duruyor bir güncelleme ile giderilebileceğini düşünüyorum. Videoyu izlemek isterim nasıl gönderebilirsiniz?
İletişiminizi bekliyorum.
Bence korkmanız gereken bir durum yok sorun yazılımsal duruyor bir güncelleme ile giderilebileceğini düşünüyorum. Videoyu izlemek isterim nasıl gönderebilirsiniz?
İletişimini bekliyorum.

@TackleBarry neden geri iade etsin? Oyun oynarken kucağınıza alıyorsanız yada havalandırma kapalı ise her oyuncu dizüstü bilgisayarı ısınır. Şuan bende Gs43VR 7RE kullanıyorum ve altı kapalı olmasına rağmen abartılacak kadar ısınmıyor.

Ve şuan altına Cooler Master 'a ait bir soğutucunun altlığını koydum fansız bir şekilde. Oyun oynarken havalandırma kanalları daha açık olduğu için gözle görülür fark etti. Ayrıca ısınsa bile bu oyun zevkine vs engel olmamakta. Gönül rahatlığı ile alabilir alacak kişi. Yani ince bir kasadan GT75VR kalınlığındaki bir kasanın soğutma performansını beklemek çok gereksiz olur.

Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. Konuyu hortlatmak istedim. Ben ağırlıklı olarak photoshop , biraz premiere ve oyun oynuyorum. Oynadığım oyunlar genelde platform oyunları ve strateji çok güce gerek yok. Bende şu an kasalı bilgisayar var ve yavaştan ömrünü bitiriyor. Bu laptopu tercih etmeyi düşündüm çünkü artık mobil olmam lazım. Ekran boyutu çok önemli değil çünkü evdeyken monitöre bağlarım, hatta dışarıda bana küçük ekran daha iyi çünkü çantada fotoğraf makinası ve optiklerde oluyor. Beni en cazip eden 2 özelliği 1060 ve hafif olması çünkü photoshop artık ciddi anlamda gpu kullanmaya başladı. Şunları sormak istiyorum,

-Bu bilgisayar beni 5 sene götürürmü photoshop konusunda ?
-Premiere'de render alırken %100 cpu kullanıyor. %100de aşırı bir ısınma oluyormu ?
- 8. nesili beklemek daha mı mantıklıdır ? Tabi muhtemel astronomik rakamlarla çıkacaktır.
- Tavsiye edebileceğiniz başka bir bilgisayar varmıdır eğer bu konuda başka laptop ismi yazılması sıkıntı değilse ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı