2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 31 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı?
Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 31 Aralık 2023 #2 Alınmaz kardeşim.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 31 Aralık 2023 #3 stalist dedi: Alınmaz kardeşim. Genişletmek için tıkla... Nedeni ile açıklarsan sevinirim.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 2nattydu dedi: Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ben aldım herhangi bir sorun çıkmadı yaklaşık 1 yıl oldu.
2nattydu dedi: Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ben aldım herhangi bir sorun çıkmadı yaklaşık 1 yıl oldu.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 31 Aralık 2023 #5 2nattydu dedi: Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... PS4 zaten fan sesi ve ısınma sorunları olan bir cihaz, teşhir ürününü düşünemiyorum. Teşhir ürünü TV vs belki alınabilir ama PS 4 alınmaz.
2nattydu dedi: Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... PS4 zaten fan sesi ve ısınma sorunları olan bir cihaz, teşhir ürününü düşünemiyorum. Teşhir ürünü TV vs belki alınabilir ama PS 4 alınmaz.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 31 Aralık 2023 #6 Yüz yıllık cihazı nerede teşhir etmişler merak ettim. PS5 olsa haydi neyse.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.232 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 2nattydu dedi: Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Bunları alacağına 2. el temiz PS4 alırsın daha ucuza, teşhir ürünü PS4 parasına genelde PS4 Pro, Series S alınıyor 2. elde. kino dedi: Yüz yıllık cihazı nerede teşhir etmişler merak ettim. PS5 olsa haydi neyse. Genişletmek için tıkla... Genelde 2. elleri teşhir adı altında satıyorlar
2nattydu dedi: Arkadaşlar bir PS4 almaya karar verdim. İnternette genelde teşhir ürünleri var. Ne dersiniz bu ürünler alınır mı? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Bunları alacağına 2. el temiz PS4 alırsın daha ucuza, teşhir ürünü PS4 parasına genelde PS4 Pro, Series S alınıyor 2. elde. kino dedi: Yüz yıllık cihazı nerede teşhir etmişler merak ettim. PS5 olsa haydi neyse. Genişletmek için tıkla... Genelde 2. elleri teşhir adı altında satıyorlar
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 31 Aralık 2023 #8 Şebnem Ferah dedi: PS4 zaten fan sesi ve ısınma sorunları olan bir cihaz, teşhir ürününü düşünemiyorum. Teşhir ürünü TV vs belki alınabilir ama PS 4 alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu teşhir ürünü mağaza kataloklarında sunulan konsollar değil mi? Yani 0 paketinde değil mi yanlış biliyorsam düzeltin.
Şebnem Ferah dedi: PS4 zaten fan sesi ve ısınma sorunları olan bir cihaz, teşhir ürününü düşünemiyorum. Teşhir ürünü TV vs belki alınabilir ama PS 4 alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu teşhir ürünü mağaza kataloklarında sunulan konsollar değil mi? Yani 0 paketinde değil mi yanlış biliyorsam düzeltin.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.373 Çözümler 12 31 Aralık 2023 #9 PS4'ün hiçbir modeli alınmaz, anca 4-5k olacak öyle. Series S'e yönelin.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 31 Aralık 2023 #10 SEMIKAANCAKIR dedi: Genelde 2. elleri teşhir adı altında satıyorlar Genişletmek için tıkla... Gerçek teşhir değil yani? Playstation kafe çıkmasıdır onlar, gece 12'den sonra kaçak çalışıp içine bolca sigara dumanı çekmişlerden.
SEMIKAANCAKIR dedi: Genelde 2. elleri teşhir adı altında satıyorlar Genişletmek için tıkla... Gerçek teşhir değil yani? Playstation kafe çıkmasıdır onlar, gece 12'den sonra kaçak çalışıp içine bolca sigara dumanı çekmişlerden.