Teşhir ürünü Xbox One S alınır mı?

Ne diyeyim? 😂 yani şöyle, ben kendi adıma ikinci ele tercih ederim ama fiyatı bana fazla geldi. Onun yerine Series S kovalardım ben olsam sizin yerinizde. Bütçemi de bir miktar arttırmaya çalışırdım. İki konsol arasında uçurum var çünkü.

Hocam 5500 TL ya taksitle alsan gene de iyi değil artık ülkenin hali mecbur böyle mallara yönelmek zorundayız 2.ele yönelmek istiyorum ama inmi cinmi dolandırıcı mı telefon vermeyenler mi dersin ürünün videosunu atmak istemeyenler mi dersin her türlü illet insan var 2.el pazarında ondan teşhir düşünüyorum.

Hocam 5500 TL ya taksitle alsan gene de iyi değil artık ülkenin hali mecbur böyle mallara yönelmek zorundayız 2.ele yönelmek istiyorum ama inmi cinmi dolandırıcı mı telefon vermeyenler mi dersin ürünün videosunu atmak istemeyenler mi dersin her türlü illet insan var 2.el pazarında ondan teşhir düşünüyorum.

Hocam aynı mantıkla düşünüyoruz. Bunu "ikinci el al en azından kimi kullandığını bilirsin"cilere anlatacaksınız. Ben anlatmayı denedim, olmadı.

Hocam aynı mantıkla düşünüyoruz. Bunu "ikinci el al en azından kimi kullandığını bilirsin"cilere anlatacaksınız. Ben anlatmayı denedim, olmadı.

2.el de o kadar ömürsüz değiller 7/24 açık durmuyorlar ama teşhir de öyle fakat yorumları güzel bu topa girmek kendi irademize kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı