MusaDinç
Femtopat
2100 iyiymis. Aynisini yaninda oyunla birlikte 1800'e satamiyorum
Geçen alıcı çıktı 2 kolluydu 1 kol bozuk deyince caydı.
2100 iyiymis. Aynisini yaninda oyunla birlikte 1800'e satamiyorum
Lokasyonla alakali olabilir mi acaba? Hangi sehirdesinizGeçen alıcı çıktı 2 kolluydu 1 kol bozuk deyince caydı.
Bursa.Lokasyonla alakali olabilir mi acaba? Hangi sehirdesiniz
Hocam ben 2100 TL'ye Xbox One S 1TB 1 kollu 1 senelik ve 8 aydır kullanmadığım cihazım var satıyorum eğer kafanıza yatarsa haberleşelim. Garanti kapsamında kumanda ve konsol değişti seti garanti bitiminde bilerek yenilettim o yüzden garantisi bitti ama cihazlar sıfırdı.
Hocam garanti kapsamında nasıl değişim yaptırdınız? Arıza var mıydı?
Arıza var mı yok mu diye bakmadıkları için arıza varmış gibi gönderdim kumandadan da boncuk sesi geliyordu onu bahane ederek gönderdim sıfırı geldi.
İyiymiş vallahi hocam, bende geçenlerde Series S aldım. Garanti bitimine doğru böyle bir olayı yapmak mantıklı geldi. Bir şey daha danışmak isterim, kolun garantisi 1 yıl deniyor bazı yerlerde, bununla alakalı net durum nedir acaba?
Teşekkürler.Değil konsolun garantisi kapsamında o yüzden 2 yıl rahat ol sen.
Teşhir ürünü hiçbir şeyi almam. Teşhir ürünü almak sıfır almak değildir. Git 2. el al en azından kullanılmış olduğunu ve nasıl, kimin tarafından kullanıldığını bilirsin.
Bu ne garip bir mantık yahu. 2. el alırken daha belki 1 gün önce belki o gün tanıştığın adamın kullandığı ürünü alıyorsun. Ne ara öğreniyorsun kim tarafından nasıl kullanıldığını? Teşhir ürünü olunca en azından mağazada durduğunu biliyorsun, belirli kurallar çerçevesinde kullanıldı ürün. Belirli saatler arası açık kaldı, belki de büyük oranda boş durdu. Zaten kimse teşhirin sıfır ürün olduğunu söylemiyor ama savunduğunuz nokta çok garip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.