Çözüldü Teşhir ve Outlet televizyon alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütçemiz 3000TL ve altı ve bu kısıtlı bütçeyle 108 ekran ve üstü akıllı televizyon bakıyoruz. Şu ilanları buldum. Sıfır Toshiba veya Vestel TV almak yerine alınabilir mi? Benim istediğim ekranın büyük olması annemin istediği Smart özelliği akıcı olması.

İlanlar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sakın almayın! Teşhir ürünlerden uzak durun!

Teşhir ürünler, mağazada saatlerce açık kalmakta. Mağazanın açılışından kapanışına kadar, belki de aylarca her gün açık kalıyorlar ve binlerce insan o ürünleri elliyor. Mağazanın tüm tozunu çekiyorlar. Ayrıca teşhir ürün aldığınız zaman garanti süresi, sıfır ürünlerle aynı olur ancak iade/değişim gerektirecek durumlarda iade/değişim olmaz. Mesela TV'yi alalı 1 hafta oldu ve sorun çıktı, iade/değişim talebinde bulunabiliyorsunuz ilk 6 ay içinde. Ya da 3 defa parçası değişmişse garanti süresi içinde yine iade/değişim alabiliyorsunuz ama teşhir ürünlerde bu olmuyor. 5 defa parçası değişse gene iade/değişim vermiyor marka. Sebep? Çünkü teşhir olarak alınmış bir ürün. Mağazalar da teşhir ürünlerini satabilmek için bu bilgiyi vermiyorlar ancak benim başım yandı bu hususta üstelik global marka Asus'tan. Zaten teşhir ürünlerle sıfır ürünler arasında da pek fark olmuyor. 5 bin liralık TV'nin teşhirini 4400'e satıyorlar. 600 lira daha ekler içim rahat kullanırım daha iyi. Teşhir almak yerine garantisi devam eden ikinci el ürün alın çok daha iyi. En azından bir kişi tarafından kullanılıyorlar.
Bence ne alınırsa alınsın 0 alınması gerek. Ayrıca Toshiba iyi bir markadır. 43 inç olan gayet güzel duruyor.

Bence ne alınırsa alınsın 0 alınması gerek. Ayrıca Toshiba iyi bir markadır. 43 inç olan gayet güzel duruyor.

Toshiba Vestel'in fabrikalarında üretiliyor. Sadece Toshiba bastırıyorlar üzerine bu kadar. Yani alınmaz.

Artı -1 Eksi
Aman uzak dur. Yaşamış biri olarak söylüyorum.

Haziran gibiydi, babaannrmlerin evine Vestel Outlet televizyon almıştık. Televizyonu açtık izledik o gün. Sonraki gün, HDMI test edeyim dedim, taktım kabloyu (kablo Philips) ve o da ne? Ekran yavaş yavaş karardı. Garantiyi çağırdık, seri numarası kayıtlı değil dediler şubeye götürdüler kayıt ettiler. 2 hafta sonra televizyonu getirdiler. Ekranı değişmiş. Tercih sizin.
Toshiba Vestel'in fabrikalarında üretiliyor. Sadece Toshiba bastırıyorlar üzerine bu kadar. Yani alınmaz.
Vestel Avrupa'da güzel bir yere sahip diye biliyorum. Techwood, SEG, aklına gelecek çoğu marka ya Vestel garantili, ya Vestel fabrikasında üretiliyor.

Ama Vestel'in televizyonlarının kaliteli olmadığı gerçeğini değiştirmez. Helede Samsung, LG, Philips ve Sony varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…