Tesla'nın İnternet Sitesinde Tesla Model Y siparişleri yok

Destanmeral0202

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Tesla'nın internet sitesine bir gireyim dedim ama Tesla Model Y siparişleri yok. bu durum neden olur?

Ekran görüntüsü 2025-02-11 163828.png

Yeni Model Y duyruldu. Hem onu ön siparişe açacaklar hem de eskisine zam gelecek muhtemelen. Çok uzun bir süredir 1.860.000 TL gibi uygun bir fiyata sattılar. Vergi dilimi kurtarmıyorsa en ucuzu 3 milyon TL bandına satışa sunulacak gibi duruyor. Togg satışları artsın diye yapabilirler böyle bir şeyi.

Yeni Model Y duyruldu. Hem onu ön siparişe açacaklar hem de eskisine zam gelecek muhtemelen. Çok uzun bir süredir 1.860.000 TL gibi uygun bir fiyata sattılar. Vergi dilimi kurtarmıyorsa en ucuzu 3 milyon TL bandına satışa sunulacak gibi duruyor. Togg satışları artsın diye yapabilirler böyle bir şeyi.
Hocam TOGG fiyatı da hemen hemen Model Y ile aynı. Yani Model Y'nin ÖTV dilimi yükselirse TOGG'un da ÖTV dilimi yükselir.

Merhaba arkadaşlar. Tesla'nın internet sitesine bir gireyim dedim ama Tesla Model Y siparişleri yok. bu durum neden olur?

Eki Görüntüle 2421347
Envantere sürekli bakmanız gerek. İstersen iletişime geçebilirsiniz ve yardımcı oluyorlar diye duydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı