Teslim En İyileştirme nasıl kapatılır?

McLorand

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Biri bana "Teslim En İyileştirme"yi kapatmanın bir yolunu söyleyebilir mi? İzlemediğim video, okumadığım makale kalmadı; Amerikalısından Hintlisine çekilen tüm videoları izledim ama yine bir şekilde kendi kendine açılıyor. İnternetimi abartılı bir şekilde tüketiyor hiçbir siteye giremiyorum.
Kayıt defterinden DOSvc Start'ı 4 yapıyorum yine 3 oluyor, Windows Update ayarlarından teslim iyileştirmeyi kapatıyorum (zaten o düğmeyi boşuna koymuşlar bence) bana mısın demiyor yine açılıyor. En son Windows Update'i tamamen kapattım güncellemesin dedim, yine de Teslim En İyileştirme interneti sömürmeyi sürdürüyor.
İşletim sistemim Windows 11 Single Language, acaba ondan mı kaynaklıdır anlamadım. İş yerindeki bilgisayarda Windows 11 Pro var böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu sorunun çözümünü bilen, bulan, duyanlardan yardım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunları kurulum sırasında seçenek olarak playbook tarzı vs sunsa Microsoft ne iyi olur ya.
Kaç kişi kullanıyor Xbox, ondrive, Edge.
ISO modlarken ilk kaldırdıgım kendileri.
Bosa sistemi şişirmekten baska işe yaramıyor velhasıl.

Sunları kurulum sırasında seçenek olarak playbook tarzı vs sunsa Microsoft ne iyi olur ya.
Kaç kişi kullanıyor Xbox, ondrive, Edge.
ISO modlarken ilk kaldırdıgım kendileri.
Bosa sistemi şişirmekten baska işe yaramıyor velhasıl.
Güzel olurdu lakin çok da dert edilecek bir durum yok. Xbox, OneDrive falan program uygulamalarından kaldırılabiliyor. Ayrıca bilgisayarda Outlook ile oturum açmazsan zaten OneDrive çalışmıyor sanırım.
Edge ise tercih meselesi, ben ara sıra kullanırım. Bazen ekran görüntüsü çekme ayarı açılmasa iyi yani onu kapatıyorum ara sıra gizlilik ayarlarından ama bunun dışında iyi bence.

Bir de bunlardan dolayı cihaz kaynak kullanımı dert ediliyorsa en az bir 16GB RAM bu sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Ama elbette kullanımına bağlı belki 32GB RAM'e ihtiyacın vardır bilemem.

Xbox uygulamasını kaldırdım bilgisayardan sorun çözüldü. Meğer oymuş arka planda çalışıp interneti kullanan.
Peki daha önce kullanmış mıydın, ne indiriyor bu kadar acaba? Ben gittim güvenlik duvarı ile teslim iyileştirmenin bağlantısını engelledim ondan mıdır bilmem 1 ay kadar sadece çok az indirme yaptı ondan sonra geçen gün yine tekrardan başladı.

1745273495498.png

Lanet olsun sana microsoft

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı