Test kitabı nasıl eskitilir?

Ben temiz çözüyorum genelde kitapları, hatta kitaplarımda genel olarak şıkları bile işaretlemem. Islemleri bir kağıda yaparım keza şıkları da o şekilde yazıp kontrol ederim. Belki siz de benim gibi temiz kullanıyorsunuzdur kitaplarınızı olamaz mı?

yargı KPSS kitapları ucuz değildir, her sene çözünce anlıyorsunuz bu durumun önemini.

Ben üstüne çözemiyorum bundan dolayı soru defteri yapmıştım.
1 tane test ve o defter yetiyordu.
 
Ödevden ne elde edersinki bak ben o kadar yaptım ilkokulda ortaokulda ödül falan verilmedi.
Sadece ilkokulda vermişleri o kadar.
"Ödevden ne elde edersin sanki" lafından sonra ödevin sadece aferin rozeti ve çikolata kazanılmasını sağlayan bir araç sanıldığı bu konuda kimseye laf anlatmaya devam etmeyeceğim iyi günler teşekkürler efendim.
 
O kadar çözmüş gibi yapmak cebe zarar vallahi.
Yarısı sadece ödevdi orayı geçirdim gerisini çözeceğim inşallah. Zaten kitap boşa gitti en azından bir işe yarasın. Benim anlamadığım konular ileride. Çözdüklerimiz hocanın önceki verdiği ödevlerden anlayıp yapabildiğim konular.

Ödevden ne elde edersinki bak ben o kadar yaptım ilkokulda ortaokulda ödül falan verilmedi.
Sadece ilkokulda vermişleri o kadar.
Hocam aynı görüşte değilim, yedim bir halt ama bunun doğru olmadığını biliyorum. Hocanın önceden verdiği ödevlerden biri mesela fonksiyon föyüydü, dönem boyu anlamadığım konuyu sadece o föyü bitirerek anlamıştım yani ödevler aslında çok şey katıyo. Sadece vakit kalmadı diğer ödevlerden.
 
Ben genel olarak kitaplarımı temiz kullanırım. Hatta görseniz hiç dokunulmamış sanarsınız. Bazen başka bir kağıda işlemleri yapıyorum, sadece cevabı işaretliyorum. Doğru yanlış kontrolünde de öyle kocaman tikler, fosforlu kalemler falan kullanmam. Daire içine alırım sonra düzeltirim yanlışlarımı.

Defalarca söylenmiş ama ben de demiş olayım, yaptığınız yanlış bir şey. İlla da yapacam diyorsanız zor bir yanı yok. 10 dakika kitabı kıvrıştırsanız yeterli özel bir şeye gerek yok. Hoca kaç tane kitaba bakacak, o kadarına niye takılsın Allah aşkına?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı