Testesteron hormonu düşüklüğü

Daha fazla  
Yağlı vücut, saç dökülmesi, düşük enerji, cinsel isteksizlik, depresyon hepsi bende var nasıl testesteron hormonumu nasıl düşürürüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yağlı vücut, saç dökülmesi, düşük enerji, cinsel isteksizlik, depresyon hepsi bende var nasıl testesteron hormonumu nasıl düşürürüm?
Böyle bir konuda forumdaki kimsenin yardımcı olabileceğini sanmıyorum.
Doktorunuza başvurun.

@gen2 adam esrar mı içsin yani? Ciddi olamazsın.
Ayrıca hiçbir etkisinde böyle bir şey yazmıyor. Kaynağım Wiki.

Nereden biliyorsun benim kadın olup olmadığımı bir daha düşün istersen.
Böyle bir konuda forumdaki kimsenin yardımcı olabileceğini sanmıyorum.
Doktorunuza başvurun.

@gen2 adam esrar mı içsin yani? Ciddi olamazsın.
Ayrıca hiçbir etkisinde böyle bir şey yazmıyor. Kaynağım wiki.

Benim bildiğim testestero hormonunu arttırmak için

Çıplak uyumak

Spor yapmak

Kilo vermek

Kas yapmak

Bunlar sadece.

Nereden biliyorsun benim kadın olup olmadığımı bir daha düşün istersen.

Benim bildiğim testestero hormonunu arttırmak için

Çıplak uyumak

Spor yapmak

Kilo vermek

Kas yapmak

Bunlar sadece.
Sorun orda zaten Testosteronu arttirmak degil de azaltmak istiyor sanirim arkadas.

Bir sürü sorunu tek hastalığa bağlamışsın ki bu çok yanlış. Yağlı vücut genetik değilse eğer senin yediğin besinlerden dolayıdır. Protein ağırlıklı beslenip diyet yaparsan bu sorundan kurtulabilirsin. Saç dökülmesi gibi sorunlar genelde yüksek testosteron seviyesi yüzünden olur, enerjinin olmaması ve depresif ruh hali gibi problemler yaşıyorsan bunu burada çözemezsin. Maddi durumun varsa destek almaya çalış. Bir sürü derdin var ve hepsini testosteron konusuna bağlamışsın ki bu yanlış. Paran varsa doktora git eğer yoksa araştırarak sorunlarını tespit edip çözüm ara.

Yağlı vücut, saç dökülmesi, düşük enerji, cinsel isteksizlik, deprasyon hepsi bende var nasıl testesteron hormonumu nasıl düşürürüm?

Hocam bence testosteron hormonunuzu arttırmalısınız. İsteksizlik bir şikayetiniz mi yoksa istediğiniz bir şey mi? Az bilgi vermişsiniz.

Merhaba,

İlk önce mutlaka doktora gitmelisiniz, özellikle endokronoloğa gözükmeniz lazım. Bu tıp dalı genel olarak hormonlara bakar diyebilirim kaba bir dille. Burada sizin birtakım hormon değerlerinize bakarlar ve ona göre bir tedavi sunarlar.

Evet, beslenme, spor gibi destekleyici unsurlarla testestoron hormonunuzu dengeleyebilir, yükseltebilirsiniz. Ama doktor tavsiyemin sebebi, bu sorunun kaynağını bulmanız lazım. Eğer sorunun kaynağı genetik veya başka bir konvansiyonel sebep ise ilk önce ona müdahele etmek gerekir.

Lütfen bir an önce doktora danışın, bir endokronoloğa görünün. Hormon azlığı veya fazlalığı iyi değildir, bir dengede olmaları gerekmekte.

Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı