16 yaşındayım. Çok ciddi bir ağrı yok ama rahatsız ediyor.
İçiniz rahat değilse bir doktora başvurlmalısınız.
16 yaşındayım. Çok ciddi bir ağrı yok ama rahatsız ediyor.
Sağ testisimde dün sabahtan beri hafif bir ağrı var. Fazla kafama takmadım sabaha geçer diye düşündüm. Bu sabah uyandığımda geçmiş gibiydi ama şimdi tekrar başladı. Görünürde bir problem yok kızarıklık, morluk gibi. Doktora başvurmalı mıyım? Ciddi bir şey midir?
Sağ testis sola göre aşağıda durmuyor ama daha büyük gibi.Varikosel olabilirsin. Müsait bir yerde testislerine bak sağ testis sol testise göre aşağıda duruyorsa varikosel şüphesi.
Sağ testisin sola göre büyük olması normal bir durum. Ben böyle biliyorum yanlışsa uyarınız.Sağ testis sola göre aşağıda durmuyor ama daha büyük gibi.
Zaten öyle olması gerekiyor, bu arada gerçekten ağrıyorsa doktora gitmelisin. Çok ciddi bir yer orası çünkü, şakaya gelmez.Sağ testis sola göre aşağıda durmuyor ama daha büyük gibi.
Aynen ya da birkaç gün bekleyebilirsin devam ederse gidersin. Ergenlikte orası ciddi yer şakaya gelmez.Zaten öyle olması gerekiyor, bu arada gerçekten ağrıyorsa doktora gitmelisin. Çok ciddi bir yer orası çünkü, şakaya gelmez.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.