Testis Ağrısı

En büyük sorun o zaten ergenlikte testislerin ağrıması. Eğer diğer yerler ağrıyorsa gitmesi lazım diye biliyorum fazla araştırma yapmamıştım bu konularla ilgili. 😂

Hocam ürolojiye gidiniz. Böyle işlerin şakası olmaz isterseniz 1 saate yakın dinlenin baktınız geçmiyor bir doktora görünün.
Bugün gitmeye çalışacağım.

Ağrı başlamadan birkaç saat önce yapmıştım.

Geçmiş olsun. Üroloji bölümüne mi başvurmuştunuz?

Ağrım aşırı fazla idi benim acile gitmiştim. Ağrı kesici serum takılmıştı. Ben uazanırken bir yandan ultrason ile baknışlardı sağ böbreğimde büyüme varmış. Kesin bir şey söyleyemediler ama büyük ihtimal kum dediler. Çok şükür atlattım ben.

Sağ testisimde dün sabahtan beri hafif bir ağrı var. Fazla kafama takmadım sabaha geçer diye düşündüm. Bu sabah uyandığımda geçmiş gibiydi ama şimdi tekrar başladı. Görünürde bir problem yok kızarıklık, morluk gibi. Doktora başvurmalı mıyım? Ciddi bir şey midir?

Darbe falan aldın mı? Ya da fazla mastürbasyon.

Şimdi ürolojiden geliyorum. Aynı şikayet yüzünden bu konuya denk gelecek olanlar için yaşadıklarımı anlatmak istedim. Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra doktor muayene odasına aldı. Külodunu çıkar uzan dedi, uzandım. Birkaç kez çeşitli bölgelere dokunduktan sonra acı var mı diye sordu ardından ultrasona gönderdi. Ultrason isteme nedeni "sağ varikosel?" diye girilmişti. Çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Geri doktorumun odasına geçtiğim zaman tendonların hassas kas ağrısı bu dedi. Birkaç güne geçer kötüleşirse herhangi bir ağrı kesici kullanabilirsin dedi. Birkaç gün aşırı hareket yapma dedi. Çok daha kötü geçmesini beklediğim bir işlemdi, iyi ki doktor güler yüzlü, sevecen bir insandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı