Testlericoz.com sitesinden virüs bulaşır mı?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Merhaba. Sınavlar için test çözmek adına ''testlericoz.com" adlı siteye giriyorum. Bilgisayarı daha 2 ay önce aldım virüs bulaşmasını istemiyorum. Virüs bulaşabilir mi?

Selam,

Siteye kısaca baktım. Online testler çözülebiliyor pcye harici dosya (pdf vb indirilmiyor) dolayısıyla bilgisayarınıza belki çerez atayabilir site. Tarayıcının gizli modunda test çözebilirsiniz güvenliğinizden endişe ediyorsanız.

Selam,

Siteye kısaca baktım. Online testler çözülebiliyor PC'ye harici dosya (PDF vb indirilmiyor) dolayısıyla bilgisayarınıza belki çerez atayabilir site. Tarayıcının gizli modunda test çözebilirsiniz güvenliğinizden endişe ediyorsanız.

Çerezleri önbellekleri temizleyerek siliniyor diye biliyorum. Doğru mudur, hem çerez atarsa virüs.
Bulaşır mı? Bende uBlock Origin ve Privacy Badger var.

Hiçbir siteden siz bir dosya indirip açmadığınız sürece virüs bulaşamaz (şimdilik).

Neden şimdilik?

Çerezleri önbellekleri temizleyerek siliniyor diye biliyorum. Doğru mudur?

Neden şimdilik?

Tarayıcılarda şu anda bilinen bir Zero day - Zero Click açığı bulunmuyor. Böyle bir açık çıktığı zaman ve kötüye kullanıldığı zaman yapabileceğiniz hiçbir şey olmuyor. Ki böyle bir açığı da böyle bir site üzerinden kötüye kullanmak zaten pek olasılığı yok.

Merhaba. Sınavlar için test çözmek adına ''testlericoz.com" adlı siteye giriyorum. Bilgisayarı daha 2 ay önce aldım virüs bulaşmasını istemiyorum. Virüs bulaşabilir mi?

Hocam başka linklere veya reklamlara tıklamazsanız güvenilir.

Selam,

Siteye kısaca baktım. Online testler çözülebiliyor PC'ye harici dosya (PDF vb indirilmiyor) dolayısıyla bilgisayarınıza belki çerez atayabilir site. Tarayıcının gizli modunda test çözebilirsiniz güvenliğinizden endişe ediyorsanız.

Çerez atarsa virüs bulaşır mı? Bende uBlock Origin ve Privacy Badger var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı