abrahamcelebi
Femtopat
Windows'un içerisindeki güvenlik duvarı ve araçları bulabilir.Bulaşırsa nereden anlayabilirim?
Windows'un içerisindeki güvenlik duvarı ve araçları bulabilir.Bulaşırsa nereden anlayabilirim?
Windows'un içerisindeki güvenlik duvarı ve araçları bulabilir.
Bulaşacağına ihtimal vermiyorum pek. Ama dediğim gibi içiniz rahat olacaksa tarayıcının gizli modunda siteyi kullanabilirsiniz böylelikle siteyle alakalı hiçbir şey kayıt olmayacaktır.Windows'um etkinleştirilmiş değil. Windows Defender yok, yan bildidğim kadarıyla.
Bulaşacağına ihtimal vermiyorum pek. Ama dediğim gibi içiniz rahat olacaksa tarayıcının gizli modunda siteyi kullanabilirsiniz böylelikle siteyle alakalı hiçbir şey kayıt olmayacaktır.
Bulaşacağına ihtimal vermiyorum pek. Ama dediğim gibi içiniz rahat olacaksa tarayıcının gizli modunda siteyi kullanabilirsiniz böylelikle siteyle alakalı hiçbir şey kayıt olmayacaktır.
İki protokol arasındaki temel fark https'in daha güvenli oluşudur. Buradaki güvenlik kavramı sizin ve sunucu arasındaki iletişimin güvenlikli olarak sağlanmasını ifade eder. Bu durumla pek alakası yok. Günümüzde https kullanımı tercih edildiğinden virustotal öyle bir uyarı vermiştir.Tamam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için dediğiniz yöntemleri yapacağım.
Ama bir şey söylemeyi unuttum. VirusTotal'den taratmıştım. Sitenin Linki'nin başında HTTPS değil HTTP yazıyordu. Bir şey olur mu?
Selam,
Siteye kısaca baktım. Online testler çözülebiliyor PC'ye harici dosya (PDF vb indirilmiyor) dolayısıyla bilgisayarınıza belki çerez atayabilir site. Tarayıcının gizli modunda test çözebilirsiniz güvenliğinizden endişe ediyorsanız.
Güvenlik eklentisi mi kullanıyorsunuz?Gizli sekmede iken eklentiler kullanılmıyor sadece çerezler engelleniyor. Bir şey kaydedilmiyor. Eklentiler kullanılmadığı için güvende olamayabilirim.
Güvenlik eklentisi mi kullanıyorsunuz?
Dediğim gibi siz bilirsiniz ama o siteden virüs bulaşabilmesine ihtimal vermiyorum.uBlock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum daha önce de demiştim.
uBlock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum daha önce de demiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.