TestMem5

TestMem5 0.13.1

Makaleler
22
Yer
Valisiz Vilayet, Bandırma!
KojiroHyuga04, yeni bir yazılım ekledi:

TestMem5 - Windows üstünden çalışabilen işlevsel RAM test yazılımı!

TestMem5; uzun yıllardır kullanılan, Windows masaüstü üzerinden çalıştırılan bir RAM test yazılımıdır.

• Potansiyel olarak RAM kaynaklı alınan Mavi Ekran hatalarının teşhisi.
  • Stabil frekans aşırtma değerlerini belirlemekte kullanılabilir.
İşlevsel bir yazılımdır.

Dosya, resmi sitesinden indirilmiştir.

Daha fazla bilgi...

MemTest86 kadar işlevli mi? Uğraşmak istemeyen üyeler için nimet olabilir.
Çok vakit harcamak istemeyen kişiler için ideal olabilir.

Ancak gerek yıllardır kendini ispatlamış olması, gerekse de forum özelinde en çok önerilen program olduğu için MemTest86'yı tavsiye ederim.
Mavi Ekran rehberinde de MemTest86 önermiştim ana progam olarak.

@815867 @KojiroHyuga04 Memtest86'nın arıza tespiti dışında pek bir işlevi yok. Manuel ayarlama yapılıyorsa Karhu ve TestMem5 kat kat daha iyi bir test MT86'ya göre.
Arıza tespitinde rakibi yok hocam MemTest86'nın bence. Manuel ayarda denemişliğim var, o konuda katılıyorum.

Yıllardır da kullanır ve kullandırırım, en isabetli arıza tespiti MemTest86'dan çıkıyor.

Arıza tespitinde rakibi yok hocam MemTest86'nın bence. Manuel ayarda denemişliğim var, o konuda katılıyorum.

Yıllardır da kullanır ve kullandırırım, en isabetli arıza tespiti MemTest86'dan çıkıyor.

Saf bir bellek stres testi olmasının avantajı o hocam. Ancak arıza tespiti haricinde dezavantajı çok fazla. Bellek kontrolcüsüne ve veri yollarına yeteri kadar yük bindiremiyor ayrıca bellekte yeterince ısı oluşturamıyor. 2 saat MT86'dan hatasız geçip Prime95'te 3 saniyede mavi ekran veren denemelerim bile oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı