Testosteron nasıl arttırılır?

Maalesef hocam bende dilerdim sizinki gibi olsun haftada 2 muhabbeti beynin nöronlarinin isleyisinden anlamayan üroloji uzmanlarinin yalani hormon baglantisi olsun hiçbir sekilde ders görmüyorlar üreme bölgesi için evet sağlikli ve baskiyi azaltiyor fakat tüm vücut için konuşmuyorlar adamlar. Kendim ve bu süreçte olan ortaklarim için söyleyeyim bana ayda 1 bile zarar veriyordu nofap dostum ise haftada 1 yapıyor ve hala beyin sisine sahip kisaca bu illetten kurtulmaniz gerekiyor saglikli olsa bile haftada 3'lük ödüller beyin icin yeterli olmayi birakip sizi gunde 1'e dusurur.

5dakikalık periyotta 1dk hizli kosu 4dk yurjyus vs. vardi bakabilirsiniz.

Yapılan bilimsel araştırmalarda mastürbasyonun kalıcı beyin sisi yapmadığı görülmüştür kaynak exton et al european journal of neuroscience.

Maalesef hocam bende dilerdim sizinki gibi olsun haftada 2 muhabbeti beynin nöronlarinin isleyisinden anlamayan üroloji uzmanlarinin yalani hormon baglantisi olsun hiçbir sekilde ders görmüyorlar üreme bölgesi için evet sağlikli ve baskiyi azaltiyor fakat tüm vücut için konuşmuyorlar adamlar. Kendim ve bu süreçte olan ortaklarim için söyleyeyim bana ayda 1 bile zarar veriyordu nofap dostum ise haftada 1 yapıyor ve hala beyin sisine sahip kisaca bu illetten kurtulmaniz gerekiyor saglikli olsa bile haftada 3'lük ödüller beyin icin yeterli olmayi birakip sizi gunde 1'e dusurur.

5dk lik periyotta 1dk hizli kosu 4dk yurjyus vs. Vardi bakabilirsiniz.
Ama bu şeyi yapınca kendini durduran iradeli insan az o konuda haklısın hocam

Fark ettim çünkü kadınlar gibi bir memem var neredeyse.

Boy 1.80 kilo 78.

Yağ oranını yazmamışsın ama kadınlar gibi memem var dediğine göre yağ oranın çok yüksek spora başlayıp düzgün besleneceksin aslında testosteronla alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum şüpheleniyorsan test yaptırmanı tavsiye ederim.

Kendim ve bu süreçte olan ortaklarim için söyleyeyim bana ayda 1 bile zarar veriyordu nofap dostum ise haftada 1 yapıyor ve hala beyin sisine sahip kisaca bu illetten kurtulmaniz gerekiyor saglikli olsa bile haftada 3'lük ödüller beyin icin yeterli olmayi birakip sizi gunde 1'e dusurur.
Nofap akımı mastürbasyon yapmayın gidin partnerinizle birlikte olun diye çıkmış bir akımdı, sosyal medyanın etkisiyle yıllardır hiç mastürbasyon yapmıyorum, partnerimde yok zaten harcamadığım enerjiyle süper güçlerim oldu olayına evrildi. Partnerimle her gün birlikte olduğumuz, uzak mesafede olduğumuzda ise mastürbasyon yaptığımız dönemler oldu bir sıkıntısını yaşamadık.

Merhaba. Kendimi bildim bileli sürekli dışarıdan abur cubur, hamburger, kola alırım. Spor yapmam sürekli evde bilgisayar karşısında otururum karşı cinsle hiç iletişimim yok. Birkaç video izledim ve gerçekten östrojen oranım yükselmiş. Östrojen oranını düşürüp testosteron oranını nasıl yükseltirim? Dışarıdan abur cuburu neredeyse kestim, yemek arada bir söylüyorum 2 haftada bir filan en maksimum onun dışında ya kendim yapıyorum ya da annemin hazırladığı yemekleri yiyorum. Karpuz şeftali gibi meyveleri dilimleyip yanına ceviz vs. koyup tüketiyorum her akşam saat 21.00'da yürüyüşe çıkıp eve geldiğimde biceps antrenmanı yapıyorum. Östrojen oranımın yüksek olduğunu şu an fark ettim çünkü kadınlar gibi bir memem var neredeyse. Olayı sadece yemeği kesmek sanıyordum ancak değilmiş. Sizlerin yardımına ihtiyacım var testosteron hormonu nasıl yükseltilir?

Önce bilgisayarı sonra telefonu çöpe atarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı