Testosteron nasıl ölçülür?

thelavuk

Hectopat
Endokrinoloji ölçüyormuş ama dümdüz randevu alamıyormuşuz sanırım. Ürolojinin yönlendirmesi mi gerekiyormuş. Başka herhangi bir yolu yok mu aile hekimi yönlendirse falan gidemiyor muyuz? Ya da başka bir yer ölçemiyor mu?

Endokrinoloji ölçüyormuş ama dümdüz randevu alamıyormuşuz sanırım. Ürolojinin yönlendirmesi mi gerekiyormuş. Başka herhangi bir yolu yok mu aile hekimi yönlendirse falan gidemiyor muyuz? Ya da başka bir yer ölçemiyor mu?
Devlet Hastanesi'nde üroloji bölümünden hormonlarıma ve özellikle total testosteron'uma baktırmak istiyorum dersen bakarlar, neden baktırmak istiyorsun?

Devlet hastanesi'nde üroloji bölümünden hormonlarıma ve özellikle Total testosteron'UMA baktırmak istiyorum dersen bakarlar, neden baktırmak istiyorsun?

Vücut geliştirmeyle ilgileniyorum merak ettim ne kadardır diye arkadaşla gidip baktıracaktık da önce ürolojiye randevu falan lazımsa illa uğraşmam.

Uğraşmalık durum yok, randevu alıp kan testi vereceksin ancak tabii yine de sen bilirsin.

Hocam şimdi önce ürolojiye gitsem o endokrinolojiye randevu verecek başka bir tarihte oraya tekrar gideceğim falan. Hastahanenin yeri de uzak tek gidişte halledebilir miyim, Kan veriliyor mu direkt?

Hocam şimdi önce ürolojiye gitsem o endokrinolojiye randevu verecek başka bir tarihte oraya tekrar gideceğim falan. Hastahanenin yeri de uzak tek gidişte halledebilir miyim, Kan veriliyor mu direkt?
Ben her seferinde tek gidişte hallediyorum. Üroloji, dahiliye, endokrinoloji bunların hepsinin total testosteron'a bakma yetkisi var. Doktordan doktora değişir, kimi kıllık yapıyor endokrinolojiye yönlendiriyor ancak yönlendirdiklerinde de aynı gün hallettim ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı