Testosteron seviyesi nasıl yükseltilir?

Bak agir konusucam simdi, Arkadasa testosteron hapi onermek nedir? Dostum sakin alma hormonsal sistemini alt ust edersin ostrojenin fena artar kiz gibi aglarsin, sen dediklerimi yap yeter, protein tozu eger protein ihtiyacini karsilayamiyorsan iyi olur aksi halde gereksizdir. Protein oyle kolay yaglandirmaz bu arada asiri almadikca.

Bak agir konusucam simdi, Arkadasa testosteron hapi onermek nedir? Dostum sakin alma hormonsal sistemini alt ust edersin ostrojenin fena artar kiz gibi aglarsin, sen dediklerimi yap yeter, protein tozu eger protein ihtiyacini karsilayamiyorsan iyi olur aksi halde gereksizdir. Protein oyle kolay yaglandirmaz bu arada asiri almadikca.
Yeterli miktarda protein alamıyorum, bu yüzden protein tozu almaya karar verdim ve koşulara başlayacağım. Teşekkürler.

Pek fazla önermem ama testosteron haplar var bir bakın isterseniz.
İnsanların hayatını mahvedecek tavsiyelerde bulunmayın. Steroid enjeksiyonu veya hapları insanın bünyesini yerle bir edecek etkiye sahiptir, 3 ay kullandın diyelim güzel kas kütlesi ekledin ama bunun sonrası var. Her ay test yaptırman gerekiyor hangi değer yükselmiş ona göre baskılamak lazım östrojen fazla yükselirse jinekomasti olursun ve dışarıdan hormon aldığın için vücut doğal hormonları üretmeyi bırakır. Kullandıktan sonra duruma göre PCT yapılmaz ise kısırlığa kadar uzanan sıkıntıları var. Hayatın iğnelerle testlerle geçer. Profesyonel değilsen zaten bunlarla düzgün bir verim alamazsın.

Testosteron değeri herkesin farklıdır atıyorum birinin total testo 400 ng/dl ise tutupta onu 600'lere kadar yükseltemez. Bir miktar yükseltebilirsin ama kalıcı olarak işe yaramaz, o yüzden bunları boş verip sporuna odaklan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı