Tevrat Yaratılış Bölümündeki Çelişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size acıdım gerçekten yorumları okurken, ateistliğe din diyen biriyle tartışmışsınız.
Ateistliği ister din olarak görsün, ister ideoloji. Kişinin, duruma olan bakış açısı beni ilgilendirmez.

Bu, genel hukukta da geçerlidir. Bir kişi, diğer kişiye "Ceza kanuna göre suç olan -şu şu- eylemi gerçekleştirmiştir." diyorsa, yargı öncelikle kanıtların sunulmasını ister. Davacı olan kişinin lafına bakmaz. Hoş, İslam'da 4 şahit toplarsan, büyük ihtimalle kanıt istemeyeceklerdir ve cezalandıracaklardır da, konumuz İslam hukuku değil.

Yani, "Tevrat, değiştirilmiştir." dersen, bunu kanıtlamak zorundasın. Beni ilgilendirmiyor senin inandığın kitabın Tevrat'la ters düşmesi.

Ama bunlara göre, hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilmişim. O zaman ben de temel fizik kanunlarını hiçe sayıp, uçtuğumu iddia ediyorum ve kimseye de kanıtlamak zorunda değilim. O zaman benim uçmadığımı kanıtlasınlar.

Bu arkadaş başka yerlerde de zaten evrim ile ilgili yorumlara falan gülücük atıyordu itibar etmeye değmez ve dediğiniz doğru, bakış açısı kimseyi ilgilendirmez.

Laf arasında İslam hukuk'una konuyu bilmeden sallama. Komik duruma düşüyorsun.

Laf arasında İslam hukuk'una konuyu bilmeden sallama. Komik duruma düşüyorsun.
Aynen...

Gördük.. Aynen, böyle kaldınız.

Neymiş, "Hocam, çok kesin hükümler veriyorsunuz?" diyor. Evet, kesin hüküm veriyorum. Senin aksine okuma anlamada problemim yok çünkü..

4 şahit olduğu zaman, elim kesiliyor birader. Fıkra bu kadar.

Bunları izlemene şaşırmadım... Aynen birader, İslam'ın bilinmeyen yönlerini açığa çıkardın. Tebrikler. 4 şahit varsa adamların bağırsaklarını bile deşeriz, biz (!)

Bunları izlemene şaşırmadım... Aynen birader, İslam'ın bilinmeyen yönlerini açığa çıkardın. Tebrikler. 4 şahit varsa adamların bağırsaklarını bile deşeriz, biz (!)
Yav, yaparsınız siz.. Ben, bir dindardan, her şeyi beklerim. Ortadoğu'da kimse "oh, my gosh!" diye kafa kesmiyor. Ama "Allah-u Ekber" nidalarını duyabilirsiniz.

Yav, yaparsınız siz.. Ortadoğu'da kimse "oh, my gosh!" diye kafa kesmiyor. Ama "Allah-u Ekber" nidalarını duyabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2249535
Öyle kesmezler tabii. Enayi kandırmak için "Allah-u Ekber" demek ve Arap kıyafeti giymek yeter. Sonra özgürlük adı altında petrolü sırtlar kaçarız. Mali the Perfect de Müslümanlar kafa kesiyor, Amerika bizi kurtarıyor sanar. Güzel hikaye.

Eveeeeeet, geldik karşı tarafı yerme vaktine, değil mi? Tabiiiiiiii, ben İslam'a karşı olduğum için Ameriqa'nın köpeğaa oldum, değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok, olmadın. Sen Amerika'nın köpeği olduğunu ortaya attın. Boş boş ortaya laf atmasan sana bulaşan bile yok. Bilgisizce İslam hakkında konuşunca mecbur ağzına geri tıkıyoruz. Yoksa umurumda olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…