Tevrat Yaratılış Bölümündeki Çelişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma burada, birilerini sevmediğim için İngilizlerle iş birliği yapıp arkadan vurmam ben. Yine hukuk devleti kurallarına tabiisin.

Yok, olmadın. Sen Amerika'nın köpeği olduğunu ortaya attın. Boş boş ortaya laf atmasan sana bulaşan bile yok. Bilgisizce İslam hakkında konuşunca mecbur ağzına geri tıkıyoruz. Yoksa umurumda olmaz.
Mali the Perfect de Müslümanlar kafa kesiyor, Amerika bizi kurtarıyor sanar.
NE? Bu gökten ayet olarak inmedi değil mi? Hani 2 dk önce söyledin ya bunu?

Korkma burada, birilerini sevmediğim için İngilizlerle iş birliği yapıp arkadan vurmam ben. Yine hukuk devleti kurallarına tabiisin.

NE? Bu gökten ayet olarak inmedi değil mi? Hani 2 dk önce söyledin ya bunu?
Amerika'nın köpeği olmak senin literatüründe bu anlama geliyorsa benim ekleyecek sözüm yok. Sen dalga geçmeye, İslam'ın açığını aramaya devam et. Sonuçta dünyada bir hayatın var. İstediğin gibi kullan.

Bilgisizce İslam hakkında konuşunca mecbur ağzına geri tıkıyoruz.
He yani, şu an önümde Taberi ve Kurtubi'nin tefsirleri açık ve Maide 38 hakkındaki görüşleri okuyorum, ve senin kaynağından bilgi aktardığım için bilgisiz oldum.. Bravo, senden de bu beklenir.

Gerçekten alkışlanası insanlarsınız.

Çağ dışı, çelişkili, insan uydurması bir din değil mi sana göre? Okuma. Başka işin mi yok? Sen doğruyu aramıyorsun, açık arıyorsun. Beyninin çalışmasını engelleyen de bu.

Çağ dışı, çelişkili, insan uydurması bir din değil mi sana göre? Okuma. Başka işin mi yok? Sen doğruyu aramıyorsun, açık arıyorsun. Beyninin çalışmasını engelleyen de bu.
İşte, çağ dışı ya hani... Çağ dışı ya.. Çağ... dışı... ?????

Ve sen de bunu savunuyorsun ya???? Benim de bu zırvalığa "dur" demem için bunun nasıl bir zırvalık olduğunu göstermem gerek ya hani? Karşılaştırma yapmam gerek ya?

Anlayabiliyor musun? Daha ne kadar açık olmak lazım ki?

Daha haddini bilmiyorsun. Kalkıp bir de başka bilgileri mi bize öğreteceksin. Belli ki Diamond gibi bomboş bir insanımsısın. Vatan'a zerre fayda da gelmez sizden. Anca kendin yazar kendin oynarsın. Sonra unutulur gidersin.

Daha haddini bilmiyorsun. Kalkıp bir de başka bilgileri mi bize öğreteceksin. Belli ki Diamond gibi bomboş bir insanımsısın. Vatan'a zerre fayda da gelmez sizden. Anca kendin yazar kendin oynarsın. Sonra unutulur gidersin.
Aynen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…