Texas'tan Araniyorum

Telefonun Android ise format atmanı öneririm, ayrıca kullandığın uygulamaları, girdiğin siteleri kontrol et. Gerekirse antivirüs kur, öneririm. Yahut Google'ın sanırım antivirüsü vardı onu da etkinleştirebilirsin.

Başlığı görünce açıkçası wanted yedin sandım.
Başlık o anın heyecanıyla cabuk cevap almak icin clickbait oldu biraz ☺
Telefonun Android ise format atmanı öneririm, ayrıca kullandığın uygulamaları, girdiğin siteleri kontrol et. Gerekirse antivirüs kur, öneririm. Yahut Google'ın sanırım antivirüsü vardı onu da etkinleştirebilirsin.
Dünde e-mail güvenlik ayarlarıyla bir kac önlem falan almıştım konum gecmisi takibini, mikrofon dinlemeyi, arama geçmişi kapatmıştım. Üstüne bu yasaninca tirstim. Artık zaten ne apk indiririm ne VPN kurup yasaklı sitelerde dolaşırım. Telefonun kendi antivirusu etkin bu arada.
Engelleyin ve sonuc Mutluluk :)
Haklısınız üçüncü aramada direk engelledim. Mesaj atan numara engelleniyor mu onu bulamadım ama. Sonra bi'de engeli kaldırıp aramasını bekledim. Merak ettim bi'daha arayacak mi diye 🤣
Almanya'dan dayim aramiyor ki zart diye açayım. Tanimiyorum etmiyorum üstüne aramadan önce dolandicilik mesajları gelmis nasil acayim. Diger sebepte 900'lu numaralar gibi arayınca fatura gelmesin kol gibi 💪

Birisi senin Facebook'una ve Whatsapp'ına girmeye çalışıyor. Facebook'da kodu arayarak söyleme seçeneğini seçince alan kodu Teksas'a ait olduğundan öyle yazıyor. Korkulacak bir şey değil yani.

Karşı taraf arayınca fatura sana yansımıyor.
İngilizcem yetmezdi konuşmaya zaten boş verin.

Benim numarama nereden ulaştılar sadece onu merak ediyorum. Yarim saat oncede MHRS'den sifre değiştirme mesaji geldi babama sordum sen mi talepte bulundun diye hayir dedi. Biri numarasini yanlis girmiştir dedi. Bunun diğerleri icinde gerçekleşme olasiligi nedir?

Tek sorum kaldi oda ben Facebook kullanmasamda bu kod yanlış telefon numarası girilerek gonderilir mi yoksa dolandırıcılık yontemi mi?

Bunlarda ekran görüntüleri:

Dosya Ekleri

• 20190325_225853.jpg
    20190325_225853.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 94
  • 20190325_225931.jpg
    20190325_225931.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 20190325_225921.jpg
    20190325_225921.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 106
İngilizcem yetmezdi konuşmaya zaten boş verin.

Benim numarama nereden ulaştılar sadece onu merak ediyorum. Yarim saat oncede MHRS'den sifre değiştirme mesaji geldi babama sordum sen mi talepte bulundun diye hayir dedi. Biri numarasini yanlis girmiştir dedi. Bunun diğerleri icinde gerçekleşme olasiligi nedir?

Tek sorum kaldi oda ben Facebook kullanmasamda bu kod yanlış telefon numarası girilerek gonderilir mi yoksa dolandırıcılık yontemi mi?

Bunlarda ekran görüntüleri:
O Siteye girdim (v.whatsapp.com) çok yüksek ihtimalle virüs sana bir uygulama indirmeniz istiyor her kese farklı siteler gönderiyorlar okuduğum kadarıyla sakın indirmeyin şu siteye girin ve okuyun iyikide açmamışsınız o numaralar virüslüymüş. 08505400606 UYARI! Şüpheli Numara | 152 YORUM VAR

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı