Fatihts09 Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Girş ekranı yapmaya çalışıyorum ve Facebook'daki gibi textboxa tıklayınca o silik yazı görünmez. Nasıl yapabilirim? İf (txtusername. Text. Any(char. Isletter)) { Label4.visible = false; } Bu kod çalışmıyor denedim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-22 222246.png 5,1 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Girş ekranı yapmaya çalışıyorum ve Facebook'daki gibi textboxa tıklayınca o silik yazı görünmez. Nasıl yapabilirim? İf (txtusername. Text. Any(char. Isletter)) { Label4.visible = false; } Bu kod çalışmıyor denedim.
Çözüm TheAny 22 Ekim 2023 Textbox'ın text changed eventine if textbox.text != "" label.visible = false; eklersin olur.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.044 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 22 Ekim 2023 #2 Textbox'ın text changed eventine if textbox.text != "" label.visible = false; eklersin olur. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Fatihts09 Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 TheAny dedi: Textbox'ın text changed eventine if textbox. Text!= "" label. Visible = false; eklersin olur. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabailirim rica etsem söyler misiniz? Fatihts09 dedi: Onu nasıl yapabailirim rica etsem söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorarken erken davranmışım çok kolay bir şekilde buldum Artı 0 Eksi
TheAny dedi: Textbox'ın text changed eventine if textbox. Text!= "" label. Visible = false; eklersin olur. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabailirim rica etsem söyler misiniz? Fatihts09 dedi: Onu nasıl yapabailirim rica etsem söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorarken erken davranmışım çok kolay bir şekilde buldum