Texture Flickering Çözümü Var mı?

@Karayel51 Kartınızda ki arıza bu gölge titremesiyle ilgili bir arıza mıydı acaba? Bende ASUS VG249Q model monitör kullanıyorum, FreeSync ve Vsync açıkken de bu sorun devam ediyor. ETS2'de çok belli oluyor. Bende servise vermek isterdim ama malum ortalık karışık.


Bendeki bikaç problem vardı.

1.Mesela pubg gibi aktif hareketli bekleme ekranında ateş yanarken ve uçak geçerken anlık duruyordu ya da ac odysey yükleme ekranında anlık takılıyordu. Kart değişince bu düzeldi.

2. Oyundaki teller taşlar çizgi çizgiydi. Başka monitörde deneyince bu azaldı gibi geldi çok dikkat etmedim.

Vatanda çalışan kişi teşir ürünlerinde deneme yapabiliriz dedi. Kasayı götürüp orda vitrinde açık duran monitörlerde denemeyi düşünüyorum mağazalar açılınca.

Asusun eski monitörü var bende vn247h. Freesync olmadığı için sıkıntı oluyor. Zaman geçsin biraz bakalım.
 
Bende sizin sisteminize benzer bir sistem kullanıyorum. Özellikle ETS2'de inanılmaz gölge titremesi vs oluyor. Bu ayarı açınca bir şey değişmedi. Acaba sizin ETS2 deneyiminiz nasıl?
Valla bende hiç sorun yok ya da en azından göze batan eskisi gibi bir şey yok.
 
Yaklaşık birkaç hafta önce sözü edilen sorun arkadaşımda da baş göstermişti. Kendisi bana problemi anlatmaya başladığı an çakmıştım zaten ve üstüne üstük evine gidip kendi gözlerimle de görmüştüm. Kendisine "geçmiş olsun, bu sorunun bir çözümü henüz yok. Alışmak zorundasın..." gibi iddialı cümleler kurmuş ve de format gibi yöntemlerin işe yaramayacağını söylemiştim.

Birkaç gün önce beni aradı ve format'ın ardından sorunun tamamen ortadan kalktığını söyledi fakat ben ve benim gibi nicesi birden fazla format atmış olmasına rağmen azalma dahi gözlemleyememişti...

Bu sorun herneyse her geçen gün daha da esrarengizleşiyor.
 
Bu sorunun uzun zamandır takipçisiyim. Mesela cep telefonumdan YouTube'den maç izliyorum saha çizgilerinde titremeler parlamalar kırılmalar oluyor. Televizyondan maç izliyorum onda da aynısı. Her takımın sahasında olmuyor bu. Bazı takımların sahasında oluyor. Telefonumdan televizyonumdan dizi izliyorum bazen oradada görüyorum bu sorunu. Yani oyunlarla antialiasingle vs. alakası yok. Ya panel yapısıyla alakalı. Ya kaynaktan sunulan görüntü açısı çözünürlüğü veya ölçeklendirmesiyle alakalı. Ya da da ürün sıfırken evimize getirip ilk fişe taktığımızda ya da şarja taktığımızda evimizin sorunlu olma ihtimali olan elektrik elektronik devrelere zarar veriyor.
 

Geri
Yukarı