Texture Flickering / Doku Titremesi Problemi

Ulusalcı

Hectopat
Arkadaşlar texture flickerig problemi yaşıyorum. Yaklaşık 1 aydır. Hani iğrenç bir görüntü oluşuyor, oyunlarda insanın oyun oynama hevesi kaçıyor. Önceden günde 10-15 saat oyun oynayan ben, şu an 2-3 saat oynuyorum ve artık delirmek üzereyim var mı bunun bir çözü mü? Sürücülerimi komple kaldırdım. Geri yükledim. Monitör değiştirdim. Ekran kartını servise gönderdim sorun yok dediler. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim ama olmuyor.
İnternete texture flickering yazın anlarsınız problemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Texture flickering sorununu 1 yıldır çekiyorum. Elden bir şey gelmiyor alıştım artık. Ekran kartını garantiye yolladım sorun yok dediler. Yılmadım ekran kartını değiştirdim sorun yine devam ediyor. Çok kompleks bir sorun. Kimi ekran kartını değiştiriyor sorun düzeliyor, kimi anakartını değiştiriyor düzeliyor ama bazıları direk sistemi baştan aşağıya yeniliyor düzelmiyor. Firmaların acilen bu olaya müdahale etmesi gerekiyor.

Peki neden bu konunun üstünde durulmuyor sanki göz ardı ediliyor gibi bu sorunu yaşayan binlerce kişi var diye biliyorum
Dostum bir süreden sonra sorgulamayı bırakıyorsun. Bu sorun her teknoloji kullanıcısında az veya çok , belirgin belirsiz var. Sadece PC değil telefon, tablet, TV, PS4. Yani yapılabilecek bir şey yok.
Sistemi baştan aşağı değiştirince nasıl düzelmiyor. Anakartı ya da psu'yu mu değiştirmiyorlar?
Dostum sorun elektrim tesisatında da olabilir. Sorunun neyden kaynaklandığı bilinen bir şey değil.
Firmaların acilen bu olaya müdahale etmesi gerekiyor.
Firmalar zaten boş durmadı çözmeyi denedi tabii. Ama elden birşey gelmiyor artık sorun olarak nitelendirmiyor bile bazıları.

Dostum bir süreden sonra sorgulamayı bırakıyorsun. Bu sorun her teknoloji kullanıcısında az veya çok , belirgin belirsiz var. Sadece PC değil telefon, tablet, TV, PS4. Yani yapılabilecek bir şey yok.

Dostum sorun elektrim tesisatında da olabilir. Sorunun neyden kaynaklandığı bilinen bir şey değil.

Firmalar zaten boş durmadı çözmeyi denedi tabii. Ama elden birşey gelmiyor artık sorun olarak nitelendirmiyor bile bazıları.
Yeni bir şey farkettim monitöre biraz daha uzaktan bakınca daha az oluyor bu durum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı