Çözüm Texture Shimmering Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ya reis herkeste var o takma kafana.

Aga milletin oyun videolarına bakıyorum, evet bazılarında var ama bazılarrında da yok. Bal kaymak gibi görüntü o kadar smooth o kadar harika ki aşırı rahatsız ediyor beni oyunumun kendi görüntüsü. Bazıları da fark etmiyor tabii. Bende Crimson desert alınca bu problemle karşılaştım daha önce de varrdı tabii bu problem ama her oyunda değil, örnek vereyim Marvel Spider-Man 1 ve 2. seride de vardı. Crimson deserti de hype ile bekledim yine bu problemle karşılaşınca insan ciddi şekilde deliriyor.

Aga milletin oyun videolarına bakıyorum, evet bazılarında var ama bazılarrında da yok. Bal kaymak gibi görüntü o kadar smooth o kadar harika ki aşırı rahatsız ediyor beni oyunumun kendi görüntüsü. Bazıları da fark etmiyor tabii. Bende Crimson desert alınca bu problemle karşılaştım daha önce de varrdı tabii bu problem ama her oyunda değil, örnek vereyim Marvel Spider-Man 1 ve 2. seride de vardı. Crimson deserti de hype ile bekledim yine bu problemle karşılaşınca insan ciddi şekilde deliriyor.

Reis sistemi yeni alınca bende dellendim üzüldüm. Ama o sorun her oyunun kullandığı motora bağlı. Her kart her oyuna ayrı ayrı optimize ediliyor. Sorunluk bir şey yok yani. Oyundan oyuna feğişiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
adamın videoya da yazdım canlıda 18. dakikda falan sordum soruyu adamın videoda da aynı pixellik var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı