Tez düzenleme

Merhaba, arkadaşlar tez yazmada bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aslında tezi yazdık 50 sayfa ancak hoca biraz garip sürekli problem buldu ancak daha ileri gidemiyoruz tıkandık biraz. En son attığımızda bir şeyler yanlış dedi hepsini notunu geçmiş. Yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar tez yazmada bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aslında tezi yazdık 50 sayfa ancak hoca biraz garip sürekli problem buldu ancak daha ileri gidemiyoruz tıkandık biraz. En son attığımızda bir şeyler yanlış dedi hepsini notunu geçmiş. Yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?
Merhaba.
Bu yazıyı yeni gördüm. Yardımcı olmak istiyorum ama artık ihtiyaç kalmamıştır diye düşünüyorum. Tez düzenleme ile ilgili yazdığım yazımda bu işlemin uzmanlık gerektirdiğinden bahsettim. Tez düzenleme konusu çok ayrıntılıdır. Özel bir sorusu olanı yanıtlamaya çalışırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı