Steam TF 2 KEY 76TL

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

atlaas

Decipat
Daha fazla  
Tanesi 76 TL'den 81 adet TF2 Key satıyorum, isterseniz istediğiniz siteyi kullanırız isterseniz kullanmayız. İletişim için yorum atabilirsiniz veya Discord: Svvind.

Güncel 75TL. Disslike atan hocalarım neden attığını belirtirse sevinirim ByNoGame adam akıllı stok bulunan en dip fiyatı baz alıyorum, benden alırsanız komisyon ödemiyorsunuz. win-win.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-11-28 at 23.38.40.png
    Screenshot 2025-11-28 at 23.38.40.png
    486,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
10 TL için kimse böyle bir alım işlemi yapmaz hocam. 60 TL'ye falan anca alıcı bulursunuz. Steam bakiyesi mantığını düşünün %20-25 indirimle alınıyor ki ben %30-35 indirimle alıyorum bu şekilde yapınca misal. Al-sat yapacak kişi Steam komisyonunu da dahil edince 50 TL bile verse anca kurtarır.

10 TL için kimse böyle bir alım işlemi yapmaz hocam. 60 TL'ye falan anca alıcı bulursunuz. Steam bakiyesi mantığını düşünün %20-25 indirimle alınıyor ki ben %30-35 indirimle alıyorum bu şekilde yapınca misal. Al-sat yapacak kişi Steam komisyonunu da dahil edince 50 TL bile verse anca kurtarır.
Dediğiniz fiyatlar çok komik rakamlar hocam, haklı olabilirsiniz ona bir şey demedim yanlış anlamayın yalnız zaten buradan alınıp bynogameden satış tarzında kar edebilebilecek şekilde satacak olsam direkt bynogame'de satardım. Amacım steame para yatırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak, maksat iki tarafın da işi görülsün.

herkes diss attığı için satış iptal, lütfen keyler için ulaşmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı