TF2 çanta nasıl genişletilir?

men0fhonor

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2020
Mesajlar
971
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Belli bir süreden sonra çanta yetersiz gelmeye başladı. Çanta genişletici mi almam lazım yoksa ücretli hesaba geçince (oyun içinden bir şeyler satın alınca) çantayı istediğim gibi (belli bir sınırı var biliyorum) genişletebilir miyim? @Turgineer

1643377546412.png
 
Son düzenleme:
F2p: Free to play p2p: Paid to play yani oyuna para yatırmış kişi oluyor normalde TF2'nin oyun içinden herhangi bir şey alırsanız Premium yani p2p hesabınız oluyor.

Herhangi bir şey aldığımda Premium hesaba geçiyorum yani. Bu durumda çantayı ek bir şeyler ödemeden genişletebiliyor muyum? Alınabilecek en ucuz şey 13,25 olmuş yanlış görmediysem.
KONU KAPANABİLİR. ÇÖZÜMÜ BULDUM.
Marketten herhangi bir şey alınca ücretli hesaba geçiyorsunuz.(p2p deniyormuş) Ben disiplin cezasını aldım. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir şey var. Oyundaki marketten almanız lazım ve pazarda yazmayacak. Yani pazardan bir şey alırsanız geçerli olmaz.
 
Son düzenleme:
Herhangi bir şey aldığımda Premium hesaba geçiyorum yani. Bu durumda çantayı ek bir şeyler ödemeden genişletebiliyor muyum?
@men0fhonor Evet, P2W olmak için Team Fortress 2'deki mağazadan ürün alın ama Steam Pazar'dan değil. Ben kasa anahtarı almıştım, P2W'e 2018'de geçtiğim için tam hatırlayamıyorum.

Çanta genişletici gelmiş olmalı, ayrıca bana yılbaşı zamanlarında da geliyor, bu sene geleni daha kullanmamışım:

20220129_211456.jpg


Şuan 14 bölümlük envanterim var.

Ayrıca envanteriniz nasıl doldu? Eğer silahlar fazla geldiyse fazladan olanları hurda metale çevirin.
  • 3 hurda metal, 1 işlenmiş metal eder.
  • 3 işlenmiş metal 1 saf metal eder.
  • 3 saf metal ile eğer P2W olursanız kozmatik eşyası yapabilirsiniz fakat pazarda satamazsınız.
 
Son düzenleme:
@Turgineer Evet ben de hurda metale çevirmeye başlamıştım. Marketten disiplin cezasını aldım. Çanta 6 bölüme kadar çıktı. Chat hemen aktif olmadı ama ertesi gün aktif oldu. Teşekkür ederim yine de
3 saf metal ile eğer P2W olursanız kozmatik eşyası yapabilirsiniz fakat pazarda satamazsınız.
Rastgele bir kozmetik eşya mı geliyor peki?
 
Rastgele bir kozmetik eşya mı geliyor peki?
Evet, rastgele. Yanlış hatırlamıyorsam sınıf fişi kullanarak en azından rastgele gelecek kozmatiğin hangi karaktere geleceğini seçebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı