TF2 ayar menüsünden 4:3 yapıldıktan sonra siyah ekranda kalıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Prime Ghost

Hectopat
RAM
8GB 3000MHZ CL18 DDR4
Ekran kartı
RX 6600 XT
Anakart
GİGABYTE B450M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600 AF
Oyunun ayarlarından 4:3 1280x960 çözünürlük yaptım, oyun siyah ekranda kalıyor. AMD Software üzerinden oyuna çözünürlük de ekledim, yine açılmıyor. Dosyaları da doğruladım, sonuç aynı. Başka ne yapmalıyım sorunun düzelmesi için?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım çözünürlük monitörle çakışmış. Düzeltmek için Steam'den oyuna sağ tıkla > Özellikler de. Başlatma seçeneklerine -windowed -noborder -w 1280 -h 960 yazıp girmeyi dene. Pencereli modda açılacağı için siyah ekran vermez. Ayarları düzelttikten sonra o kodları silip tam ekrana dönebilirsin.

Eğer bu olmazsa aynı kod kısmını silip bu sefer -autoconfig yaz ve oyunu aç. Bu komut, oyunun tüm görüntü ayarlarını varsayılan ayarlara sıfırlar ve muhtemelen oyununun açılmasını sağlar. Oyun açıldıktan sonra kapat ve bu yazdırdığım kodu sil yoksa her seferinde yaptığın ayarlar sıfırlanır.

Oyun açıldıktan sonra tekrar 4:3 yapmak istiyorsan siyah ekran yememek için önce AMD Adrenalin sürücüsüne gir.
Ayarlar > Ekran sekmesine gel.
GPU Ölçekleme'yi Etkin yap.
Ölçekleme Modu'nu Tam Panel seç.

Bunu yapmazsan monitörün o çözünürlüğü ölçekleyemediği için siyah ekranda kalmaya devam eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı