Açıkçası ben kendim hala oynuyorum basit eğlencede arada 0 bot, hileci şeyler gelmiyor ve eğlenebiliyorsunuz gayet de hoş oluyor ama çoğunluğum topluluk sunucularında sebebi hileciler botlar olduğundan dolayı hala oynuyor musunuz?
Anlik oyuncu sayisi 72.900Açıkçası ben kendim hala oynuyorum basit eğlencede arada 0 bot, hileci şeyler gelmiyor ve eğlenebiliyorsunuz gayet de hoş oluyor ama çoğunluğum topluluk sunucularında sebebi hileciler botlar olduğundan dolayı hala oynuyor musunuz?
Açıkçası ben kendim hala oynuyorum basit eğlencede arada 0 bot, hileci şeyler gelmiyor ve eğlenebiliyorsunuz gayet de hoş oluyor ama çoğunluğum topluluk sunucularında sebebi hileciler botlar olduğundan dolayı hala oynuyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.