Verkasha Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2025 #1 İyi forumlar. Şu 2 görevi nasıl yapabilirim. Oynadıkça artımış ama nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar. Şu 2 görevi nasıl yapabilirim. Oynadıkça artımış ama nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
thefabia Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 2. Görev renekton arkasındaki birimi yiyor o olması gerek, 1. yi bilmiyorum Artı 0 Eksi
KS KS Verkasha Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2025 #3 thefabia dedi: 2. Görev renekton arkasındaki birimi yiyor o olması gerek, 1. yi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
thefabia dedi: 2. Görev renekton arkasındaki birimi yiyor o olması gerek, 1. yi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... teşekkürler