TH3KEN Kullanmayın!

Beter hile neden kullanmayalım?

Beter hile neden kullanmayalım?
Çünkü kötü bir tasarımı var ve WeAreDevs API kullandığı içim çoğu scriptlerin kaldırmıyor ve sürekli çöküyor. Bundan daha güzel exploitlerde var. Hem bu konuyu açmamın sebebi haksız yere kazanç elde etmeleri...

Hocam trojan var yazılımda onu ne yapacağız.

Th3ken size bir şey sormak istiyorum madem bu kadar kendi exploitinizi övüyorsunuz neden içinden 5 tane farklı virüs çıkıyor lütfen inject bahanesiyle gelmeyin yemezler.

Microsoft acaba krnl güvenli mi?

Th3ken size bir şey sormak istiyorum madem bu kadar kendi exploitinizi övüyorsunuz neden içinden 5 tane farklı virüs çıkıyor lütfen inject bahanesiyle gelmeyin yemezler.

Microsoft acaba krnl güvenli mi?
krnl güvenli diye biliyorum kullanmadım virüs totale tarata bilirsin

Bana zaten galiba TH3KEN den virüs bulaştı

Roblox oynamıyorum, bilmediğim için piyasada en iyisi siz olabilir misiniz bilememem, komiksiniz bu arada baş et gibi kelimeler kullanıyorsunuz sizin kadar kazanıyorum birçok işten.

Ben Roblox oynuyorum uzun zamandır hile konularına bakıyorum en iyisi o değil isim vermek istemiyorum ama ondan daha iyi bayağı yabancı exploit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…