TH3KEN Kullanmayın!

Evet bu konuyu açtım çünkü bu adam Roblox Exploiti yapıp satıp veledleri kazıklıyor! Peki neden kazık? Hadi bunu açıklayalım.

Tasarım :
Eki Görüntüle 992874
Eki Görüntüle 992878
Öyle bir lanet olası bir tasarımı var ki lanet girsin diyeceğim ama zaten lanet girmiş.

Bide Open-Source scriptleri kullanıp kendisi yapmış gibi gösteriyor!

API :
Bedava Exploit API'sini kullanıp 25 TL'ye satıp veledleri kazıklıyor!


Canlı Destek :
Eki Görüntüle 992893
Orayı anladın zaten.

Bide Sözde 3500 Gbit Özel Serverları varmış. (Bu yalan.)
Eki Görüntüle 992901
Ne diyor bu?

DDOS Koruması :
Eki Görüntüle 992907
Geçenlerde TH3KEN'in DDOS yediği anlar.

Şifre değiştirme :

Şifre değiştirmek içinde 3 TL vermeniz gerekiyor. Şaka gibi.


TH3KEN kullanmayın ve pişmanlıktır!

Bi de kullanmamanız gereken exploitler : TH3KEN , JJSploit , Beter Hile.
Beter hile neden kullanmayalım?
 
İlk önce, merhaba TH3ken kullanmayın diyorsun firmamı kötülüyorsun ayrıca onu geçtim bu arkadaş kawnes hilenin yapımcısı benim. Sen daha adımı duymamışsın bilmiyorsun. Benim yaptığım daha korumamı kıramıyor kimse ve Free API parayla satıyor diyor. API ile modlayıp satıyorum. Ex bile modlu exin içinde pastebin kod yönlendiriyor gidip onu pastebinp yapıp modulleri yönlendiriyorum bunun arka yüzü var en optimizeli en iyisi biziz ve o kadar kötülüyorsan da dene bakayım kırmayı açıgını falan bul yani :) sen satın aldıgından da şüpheliyim ama dediğim gibi TH3ken tek Roblox'la alakalı icrattı yoktur: ) reality cheats'deyim bir bak derim.
2,3 ayrıca DDoS olayı ise 3500 gigabit Cloudflare veriyor. :D biz oraya şakasına yazıp ciddiye alıp vurmuşlar :D ama etki etmez.
Satın aldıysan mail adresini ver bakalım almış mısın cidden aldıysan helal olsun diyeceğim hem alıp hem de kötülemek :D
Biz tek Roblox'da yokuz maalesef ve ayrıca en yazılım benim şu an TR / EU'da kendimin FPS unlockerim mevcuttur: ) / FPS Boost mevcuttur / kendi tema mevcuttur / kendi tamir edicim mevcuttur / kendi yapay zekam mevcuttur / daha sayamadıgım koruma vb. var. Şu an bu özelliklere sahip bir yazılım yok. :D
Ayrıca yazılıma trojan diyor :D şaka gibi adı üstü yazılım. Biz Discord'la alakalı veri çekmiyoruz ve bilgisayar hakkında tek çektiğimiz bilgisayarın adı, PC IP'si. O kadar, onun harici veri çekmiyoruz.
Veri sistemimiz ise aes 256 ile korunuyor programda :) bir bakmanı öneririm. Eskiden bir açıgımız vardı. Databasemiz sızdırılmıştır yeni açıldıgımız zaman. Oradan bu yana 1 sene geçti ve devam ediyoruz toplamda.
Şu resmi de şuraya bırakıyım baş et.

Eki Görüntüle 1008584

Hocam trojan var yazılımda onu ne yapacağız.
 
Th3ken size bir şey sormak istiyorum madem bu kadar kendi exploitinizi övüyorsunuz neden içinden 5 tane farklı virüs çıkıyor lütfen inject bahanesiyle gelmeyin yemezler.

Microsoft acaba krnl güvenli mi?
 
Ekran görüntüsü_20230131_200955.png

Bana zaten galiba TH3KEN den virüs bulaştı
 
Roblox oynamıyorum, bilmediğim için piyasada en iyisi siz olabilir misiniz bilememem, komiksiniz bu arada baş et gibi kelimeler kullanıyorsunuz sizin kadar kazanıyorum birçok işten.

Ben Roblox oynuyorum uzun zamandır hile konularına bakıyorum en iyisi o değil isim vermek istemiyorum ama ondan daha iyi bayağı yabancı exploit var.
 

Geri
Yukarı