The Alters alınır mı?

RHA4ST

Hectopat
Merhaba size bir sorum olacaktı The Alters oyununu almayı düşünüyorum ancak aklıma bir soru takıldı sizce oyun parasını hak ediyor mu ve sizce alınır mı? Ayrıca şu an Epic Games'te 632 TL olan indirim fiyatı sizce Epic Games'in yaz indirimlerin de daha iyi bir indirime girebilir mi %30 %40 gibi tarzı bir indirimden bahsediyorum sizce olabilir mi? Tavsiyenizi duymayı çok isterim teşekkürler.

Daha yeni cikti oyun, tahminen gelmez, hikayesi ilgi cekici, zaten 10% indirimle cikti. Merak ediyorsan al gec, Epic'te 20% bakiye iadesi vardi sanirim, belki Epic'den almak daha cazip olur, bakiyeyi de sonra indirimde baska oyunda kullanirsin.

Daha yeni cikti oyun, tahminen gelmez, hikayesi ilgi cekici, zaten 10% indirimle cikti. Merak ediyorsan al gec, Epic'te 20% bakiye iadesi vardi sanirim, belki Epic'den almak daha cazip olur, bakiyeyi de sonra indirimde baska oyunda kullanirsin.

Evet yeni çıkan bir oyun için 2 hafta sonra gelecek olan bir yaz indirimi için daha büyük bir indirim getirmezler gibi şahsen merak edip çok da oynamak istediğim bir oyun oldu Epic bakiye indirimi sayesinde oyun 506 TL'ye kadar geliyor o yüzden oradan alacağım zaten ya Steam'den almayı düşünmüyorum ama sadece aklıma takılan acaba yazın daha iyi bir indirime getirirler mi? Mesela Cyberpunk veya RDR 2'nin girdiği güzel indirimler gibi.

İndirime gireceğini sanmıyorum, girse dahi %10 falan olur muhtemelen. Oyun genel anlamda iyi görünüyor, yine de satın almak yerine Game Pass üzerinden de oynayabileceğinizi unutmayın lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı