En başta oyuna şu anlık puanım : 4/10
Oyun ERKEN ERİŞİM de. Oyunu biraz oynadım(646SAAT). Oyundaki pve farm sistemi farm yapmak isteyen oyuncular için gayet iyi. 25 levelden sonra üstünüze direkt koşan mobları kesiyorsunuz bu yüzden toplayıp toplayıp güzel bir farm yapma hissi yaşıyorsunuz. Meslek kısmı çok geniş 5 toplayıcı 4 zanaat üretimi 2 arazi üretimi 4 karavan(kervan) çekme türü ve 1 hazine avcılığı tarzında meslekleri var ve henüz açılmayan insan taşımacılığı ve serbest meslek olmak üzere 2 meslek var. Kısa meslekler sizi sıkmaz ve uzun süre zaman geçirebilirsiniz. PVP saat başı arenalar oluyor bu arenalar set itemi level aralığı ile sınırlı oluyor. Yani bulunduğunuz arenada oyun sonu item takan kişiler değil de leveline denk ve sizinle aynı seviyede item takabilecek oyuncular oluyor. Ayrıca CH1 PVE kanalı CH4 PVP kanalı. CH4 de şehir , liman ve köyler dışında her yerde sorgusuz pvp atabiliyorsunuz. ayrıca açılmamış kale savaşları , valhalla savaşları , olimpiyat savaşları sistemler var. Dünya bossları oluyor ve çıkacağı saatleri görebiliyorsunuz. Günlük bireysel zindan giriş hakkını var günlük 5 kere girebiliyorsunuz ve bunu 25 hakka kadar stacklayabiliyorsunuz toplu girebilirsiniz yani. Görev sistemi berbat ana görevler 50 level de bitiyor ve günlük pano görevlerinden ilerliyorsunuz. Sunaklar var ev yapabiliyorsunuz. Ama harbi ev haa şato falan yapılıyor arkadaşlarla güzel binalar dikebiliyorsunuz diğer oyuncuların binalarını yıkabiliyorsunuz falan filan. Oyun aslında bir mmorpg olaraktan gelişmeye açık fakat günümüz aktif mmorpglerine göre çok kusurlu. Oyun açılalı hemen hemen 2. ay bitmek üzere fakat hala sunucularını stabil hale getiremediler. Geliştirmeyi başarabilirlerse her bakımdan başta optimizasyon ve sunucular olmak üzere.. Ben oynanabilir bir mmorpg olduğunu düşünüyorum. Tabi gidip valo , lol oynayan adam gelir bu oyunu oynamaya çalışırsa tabi ki kötü gelecektir. Çünkü süreçlere hakim değiller. MMORPG ARAYIŞINDA OLAN oyuncuların mutlaka alıp deneyimlemesini isterim.