triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #1 Ne yaptıysam olmuyor. Tıklıyorum, açılmıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2022
Çözüm Polorchen 9 Ocak 2022 triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... Videodetection.dll'nin ismini değiştirip deneyin.
triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... Videodetection.dll'nin ismini değiştirip deneyin.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.537 Çözümler 15 9 Ocak 2022 #2 Uyumluluk modunu değiştirip denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #3 evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 9 Ocak 2022 #4 triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... Videodetection.dll'nin ismini değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... triaysn dedi: Evet denedim her türlü hiçbir şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... Videodetection.dll'nin ismini değiştirip deneyin.
KS KS triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #5 hemen deniyorum başarısız.dll uzantısını değiştirmek olur mu? Son düzenleme: 9 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 9 Ocak 2022 #6 triaysn dedi: hemen deniyorum başarısız.dll uzantısını değiştirmek olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Artı 0 Eksi
triaysn dedi: hemen deniyorum başarısız.dll uzantısını değiştirmek olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.
omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2022 #7 Polorchen dedi: Videodetection.dll'nin ismini değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun aynısı bende de var. Tam anlamadım da biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Videodetection.dll'nin ismini değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun aynısı bende de var. Tam anlamadım da biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 7 Nisan 2022 #8 omwr.ptx dedi: Hocam sorunun aynısı bende de var. Tam anlamadım da biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun klasöründeki Videodetection.dll'nin ismini herhangi bir şey yapıp deneyin. Artı 0 Eksi
omwr.ptx dedi: Hocam sorunun aynısı bende de var. Tam anlamadım da biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun klasöründeki Videodetection.dll'nin ismini herhangi bir şey yapıp deneyin.
Xeps Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #9 Polorchen dedi: Oyun klasöründeki Videodetection.dll'nin ismini herhangi bir şey yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu denedimde yine de olmadı. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Oyun klasöründeki Videodetection.dll'nin ismini herhangi bir şey yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu denedimde yine de olmadı.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 17 Ağustos 2022 #10 DirectX yüklü mü? Xeps dedi: Hocam ben bunu denedimde yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi