Baldursgate003 Yoctopat Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:33 #11 Salih Gürbüz dedi: Hocam oynamayı denedim ama hiçbir şey anlaşılmıyor. Google neden bu kadar kötü çevirmiş anlamadım. Oynanacak gibi değil maalesef. Çok hevesliydim, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... The Banner Saga Dil Dosyaları ve Tools Paylaşıldı. Çevirmek isteyenler içeri. | DonanımHaber Forum Merhaba arkadaşlar; geçen sene çevirmek için toolsunu araştırmıştım ama sonrasında çevirmekten vazgeçmiştim. Nedeni hatırlamıyorum :) Ama konuyu bu sa forum.donanimhaber.com Buradan tbs decompiler var. Çeviriyi buradan yapabilirsiniz. Ben DeepL çeviri ile deneyeceğim.
Salih Gürbüz dedi: Hocam oynamayı denedim ama hiçbir şey anlaşılmıyor. Google neden bu kadar kötü çevirmiş anlamadım. Oynanacak gibi değil maalesef. Çok hevesliydim, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... The Banner Saga Dil Dosyaları ve Tools Paylaşıldı. Çevirmek isteyenler içeri. | DonanımHaber Forum Merhaba arkadaşlar; geçen sene çevirmek için toolsunu araştırmıştım ama sonrasında çevirmekten vazgeçmiştim. Nedeni hatırlamıyorum :) Ama konuyu bu sa forum.donanimhaber.com Buradan tbs decompiler var. Çeviriyi buradan yapabilirsiniz. Ben DeepL çeviri ile deneyeceğim.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:59 #12 Baldursgate003 dedi: The Banner Saga Dil Dosyaları ve Tools Paylaşıldı. Çevirmek isteyenler içeri. | DonanımHaber Forum Merhaba arkadaşlar; geçen sene çevirmek için toolsunu araştırmıştım ama sonrasında çevirmekten vazgeçmiştim. Nedeni hatırlamıyorum :) Ama konuyu bu sa forum.donanimhaber.com Buradan tbs decompiler var. Çeviriyi buradan yapabilirsiniz. Ben DeepL çeviri ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi sonuç alırsanız dosyayı bizle de paylaşırsanız memnun olurum.
Baldursgate003 dedi: The Banner Saga Dil Dosyaları ve Tools Paylaşıldı. Çevirmek isteyenler içeri. | DonanımHaber Forum Merhaba arkadaşlar; geçen sene çevirmek için toolsunu araştırmıştım ama sonrasında çevirmekten vazgeçmiştim. Nedeni hatırlamıyorum :) Ama konuyu bu sa forum.donanimhaber.com Buradan tbs decompiler var. Çeviriyi buradan yapabilirsiniz. Ben DeepL çeviri ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi sonuç alırsanız dosyayı bizle de paylaşırsanız memnun olurum.