The Battle for Middle-Earth II Windows 10 Çalıştırma Rehberi

Bir tane yapabilen yok biraz ilgilenirseniz seviniriz.

Bunun nedeni beceremeyenlerin mesaj atması. Becerenler yapıp oynuyor. Rehberi ben denedim ve yaptım. Beceremiyorsanız beceremediğiniz noktayı yazın, yardım edelim. Rehber açık ve net.

Hocam onedrive çalışmıyor ilgilenir misiniz?

Düzeltildi. Options.ini de ekledim.
 
Dediklerinizi uygulamada sorun yok ama %appdata% te klasör gözükmüyor ve dediğiniz crack i ararken 3 kez virüs bulaştı lütfen bildiğiniz güvenilir bir crack linki varsa atar mısınız.
 
Selam windows 10 GTX 850M ekran kartlı en güncel 372.70 sürümlü driver bir bilgisayara sahibim. Kuzenimin GT 940m laptop una oyunu gerekli ayarları yaparaktan kurdum ve sorunsuz şekilde çalıştı.Ama benim pc de her ne yolu denediysem bi türlü oyunu açmayı başaramadım.En son geldiğim nokta "exception in exception handler" hatası ve grafik işlemciyi yüksek nvdia olarak atayıp değiştirdim olmadı yine.Yardımcı olabilirmisiniz.
 
Recep bey her adımı eksiksiz yapıyorum ama yinede çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
Oyunu kuruyorum, crack atmıyorum 1.06 patch ve crack uygulayıp deniyorum olmuyor. Veri yürütme engellemesine gidip oyun klasörü içindeki hepsini özel olarak seçiyorum olmuyor. Appdata da maps, options oluşturuyorum olmuyor... Grafik işlemci atamasını yüksek performans seçiyorum olmuyor. Son nokta olarak "exception in exception handler" çalışmayı durdurdu hatası ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olun denemediğim yol kalmadı. Başka pclerede kurdum oyunu üstelik version 1.00 idi. Patch flan atmadan çalışmıştı. Ama gelin görünki kendi bilgisayarımda başaramadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı