The Battle for Middle-Earth II Windows 10 Çalıştırma Rehberi

Bu konunun olması bence yanlış. Crack dosyası ve oyunun ISO dosyası paylaşılmak yerine ismleri paylaşılmış. ISO tamam da, kişi Google'dan ismi aratıp crack bulmak zorunda. Crack var crack var. Acemi biri için risk oluşturuyor.

Ayrıca oyun yanılmıyorsam ebay ve Amazon'da satılıyor. :)
 
Bu konunun olması bence yanlış. Crack dosyası ve oyunun ISO dosyasını paylaşmak yerine ismleri paylaşılmış. ISO tamam da, kişi Google'dan ismi aratıp crack bulmak zorunda. Crack var crack var.

Ayrıca oyun yanılmıyorsam ebay ve Amazon'da satlıyor. :)

eBay ve Amazon'da satılan sürüm dijital değil. Kaldı ki oyunu ülkemizde kutulu alıp da sürekli DVD takmak istemeyen olabilir. Bu yüzden Crack yerine daha çok No-DVD Exe diyelim biz ona.
 
Multiplayer oynayacaklar için bilgi vereyim. Son sürümleri oynayacaksanız crack yapmayınız, örneğin crack yapılınca v1.06 için versiyon sorunu oluyor.
v1.01 için crack mevcut ve sorun olmuyor. (multiplayer)

Ancak v1.06 ve witch-king v2.01 multiplayer oynayacaksanız CD'siz çalıştırma için gerekli mdf mds dosyalarını bulup, gerekli programlarla oyuna girerek multiplayer oynayabilirsiniz.

Ayrıca 1-2 ve ek paketinin kullanılmış anahtara rağmen 405$ civarında satılıyorken kutulu alabilirsiniz önerisini gereksiz buluyorum.
 
Kutulu filan hikaye, sadece hala satın alınabileceğini belirttim. Yoksa korsana karşı filan değilim. Bilgisayarımda ki oyunları yarısı korsan.

Ben sadece tecrübesiz birinin Google'da crack ararken yanlış dosyaları indirebileceğini belirttim. Crack burada paylaşılsa ya da link verilse konuya yazı bile yazmazdım.
 
IMG_2267.jpg


İsteyene satarım. Zamanında almstım sımdı arasan da bulunmuyor :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı